Fotowoltaika na skalę kraju
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Fotowoltaika na skalę kraju
Kto z Was obraca instalacjami w różnych częściach Polski?
Jak to optymalizujecie, żeby wszędzie mieć sprawdzonego wykonawcę?
Chcę dać ludziom jakościowe rozwiązanie - głównie na tym nam zależy.
Jak to optymalizujecie, żeby wszędzie mieć sprawdzonego wykonawcę?
Chcę dać ludziom jakościowe rozwiązanie - głównie na tym nam zależy.
Re: Fotowoltaika na skalę kraju
Jedna umowa i wielu wykonawców w ramach ecopartner. Najwygodniejsza i sprawdzona opcja. Swego czasu też mieliśmy problem, ale przynajmniej jak na razie to sprawnie funcjonuje.
Można coś więcej? Obowiązują jakieś konkretne zasady co do liczby umów i innych tematów? Wstępnie brzmi interesująco, ale chcę wiedzieć coś więcej.
Nie, nie ma takich wymagań. Tzn. u nas te zlecenia były od początku. Nie w jakiejś dużej liczbie, ale były. Pierwsze słyszę o minimalnej liczbie zleceń czy firm. Ale tak czy siak - zobaczysz umowę, to wtedy ją sprawdzisz i wszystko będzie jasne.
Jesteśmy umówieni na spotkanie. Wstępnie model wydaje mi się idealny do mojej działalności, ale więcej napiszę po szczegółowym zapoznaniu się z umową. Jak na razie wydaje mi się, że kierunek jest prawidłowy. Zobaczymy.
Dopytaj o liczby, wyniki, konkrety. A umowę to powinien sprawdzać ktoś, kto się na tym zna
Serio
Tzn. tam nie ma żadnych niespodzianek, raczej wszystko jest przejrzysta, a zapisy jasne.
Przekazałem to do sprawdzenia prawnikowi, mam umowę. Na 99 proc. ją zawrę. Nastawienie pozytywne, opis satysfakcjonujący. Wydaje mi się, że temat jest tak skonstruowany, że po prostu opłaca się w to wejść. Ale konkrety wyjdą w praniu.