Płytki klinkierowe na elewacje
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Płytki klinkierowe na elewacje
Ja posiadam płytki klinkierowe od firmy elastolith.pl. Zamówiłem je ponad 2 lata temu i jestem z nich bardzo zadowolony. Są proste w montażu i nie wymagają szczególnej pielęgnacji. Dodatkowo mają ciekawy design i dużą wytrzymałość.
Uważam, że klinkier na elewacji się sprawdzi. Trzeba tylko uważać na te elastyczne podróby klinkieru i warto zobaczyć jak się zachowują.
Jak sie wybierze dobrą firmę, to nie trzeba na nic uważać. Dobra płytka od elastolith całkiem nieźle się trzyma elewacji. Wystarczy poszukać najstarszych realizacji w kraju (nie ma potrzeby jechać do Holandii) by się przekonać że to jest trwałe.Axilka1 pisze:Uważam, że klinkier na elewacji się sprawdzi. Trzeba tylko uważać na te elastyczne podróby klinkieru i warto zobaczyć jak się zachowują.
-
oe_foveotech
- Aktywny

Szanowni Państwo,
Fasada domu powinna być urozmaicona. Wtedy osiągniemy ciekawy efekt dekoracyjny. Rekomenduję tynk modelowany Foveo-Tech TSS 05. Tynk jest łatwy w aplikacji, elastyczny, przyczepny do podłoża, charakteryzuje się dobrą wydajnością oraz długim czasem obróbki. Dzięki TSS 05, na ścianie możemy uzyskać efekt deski, kamienia, betonu, drewna.
Fasada domu powinna być urozmaicona. Wtedy osiągniemy ciekawy efekt dekoracyjny. Rekomenduję tynk modelowany Foveo-Tech TSS 05. Tynk jest łatwy w aplikacji, elastyczny, przyczepny do podłoża, charakteryzuje się dobrą wydajnością oraz długim czasem obróbki. Dzięki TSS 05, na ścianie możemy uzyskać efekt deski, kamienia, betonu, drewna.