A auto spa kiedyś mieliście robione?

Dział przeznaczony przede wszystkim dla dekarzy i profesjonalistów. Tutaj poznacie najnowsze narzędzia dekarskie, które przydadzą się w Waszej codziennej pracy.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

Arowana14
Zaawansowany
Zaawansowany

A auto spa kiedyś mieliście robione?

Post autor: Arowana14 »

A auto spa kiedyś mieliście robione? Jeśli nie to jak ktoś jest z m. warszawa lub okolic to odsyłam do tej stronki - http://www.vcentrum.pl/auto-detailing/ Warto zrobić taki prezent samochodzikowi :)
BOB-BUDOWNICZY

kosmo3
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: A auto spa kiedyś mieliście robione?

Post autor: kosmo3 »

A nie lepiej samemu zająć się autem? Myślę, że jest to znacznie lepsze rozwiązanie. Tutaj http://www.mototrends.pl/testy/prezenta ... aj-o-auto/ jest artykuł, z którym warto się zapoznać. Jest tam wiele ciekawych informacji o kosmetykach.

Tomko43
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Tomko43 »

Ja korzystam tylko z uslug automyjni i w Gorzowie Wlk. znalazlem bardzo fajna a mianowicie Auto Spa Baranowski isteniej od maja i na prawdę pełna profeska. Opcja mycia aktywną pianą, używają najlepszej chemii do myciia oraz filtr osmozy nie zosttawia ani jednego zacieku. Za kilka złotych możesz mieć genialnie umyte auto jak nowe :)

koooza
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: koooza »

Tak wcześniej widziałem pytanie właśnie o dobry sklep z foliami samochodowymi to polecam tu zajrzeć 3m gp272

Mirek Sołtysik
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mirek Sołtysik »

Regularnie korzystam, mam powłokę ceramiczną na aucie i tak dwa razy w roku zajeżdżam na mycie detailingowe z wnętrzem. Generalnie polecam powłoki 4nano. Dobrze, bo nie ściemniają, że powłoka ochroni lakier przed nie wiadomo jakimi rysami itd.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Narzędzia dekarskie, narzędzia budowlane”