Jakie żarówki LED do salonu?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jakie żarówki LED do salonu?
polecam zajrzeć do e-domus.com.pl mają szeroki wybór, z pewnością coś znajdziesz 
Taśmy jak najbardziej. Osobiscie moge polecic kingled.kosmo3 pisze:Warto też montować taśmy led. Moim zdaniem świetnie się sprawdzają. Tutaj https://sklep.profiled.pl/tasmy-led-cat-1.html można je zakupić. Co do żarówek, to wszystko zależy od tego ile mamy lamp i jakie interesuje nas natężenie światła. Oczywiście najbardziej praktyczne są lampy punktowe.
Jedne z pierwszych żarówek ledowych 5-6 lat temu kupowane świecą do dziś. Zdecydowanie warto jest inwestować w takie oświetlenie bo chociaż cena na poczatku moze się wydawać wysoka, to potem wydatek zwraca się w kosztach użytkowania.Tradycyjne żarówki przepalają się dość szybko.
Polecam przejrzeć sobie je w sklepach internetowych Cenowo wychodzi zdecydowanie korzystniej niż w sklepach internetowych. Szczególnie jeśli nie są to popularne modele. Zobacz sobie jakie ceny na żarówki ma sklep Elampy.
Polecam przejrzeć sobie je w sklepach internetowych Cenowo wychodzi zdecydowanie korzystniej niż w sklepach internetowych. Szczególnie jeśli nie są to popularne modele. Zobacz sobie jakie ceny na żarówki ma sklep Elampy.
http://www.forumbudowlane.pl/
najlepiej inteligentne oswietlenie i tzw smartledy, ktore mozesz sterowac zdalnie przez wifi czy bluetooth. I masz kolorowe zarowki zmieniajace kolor kiedy chcesz, sciemniajace swoja barwe. Mysle ze warto sie tym zianteresowac i poczytac.
Witam serdecznie,
ja mogę serdecznie polecić żarówki LEDowe ze sklepu internetowego: wszystko jasne, które spisują się bardzo dobrze w moim salonie. Myślę, że warto na tę ofertę zwrócić uwagę, gdyż są w korzystnych cenach.
Pozdrawiam.
ja mogę serdecznie polecić żarówki LEDowe ze sklepu internetowego: wszystko jasne, które spisują się bardzo dobrze w moim salonie. Myślę, że warto na tę ofertę zwrócić uwagę, gdyż są w korzystnych cenach.
Pozdrawiam.
-
Maciekelektryk
- Początkujący

- Kontakt:
Witam serdecznie !
Z doświadczenia mogę podpowiedzieć aby szukać rozwiązań firmy Philips. Firma ta produkuje bardzo dobre jakościowo oświetlenie zarówno do domu jak i profesjonalistów. Nigdy się nie zawiodłem na ich produktach. Pozdrawiam serdecznie
Z doświadczenia mogę podpowiedzieć aby szukać rozwiązań firmy Philips. Firma ta produkuje bardzo dobre jakościowo oświetlenie zarówno do domu jak i profesjonalistów. Nigdy się nie zawiodłem na ich produktach. Pozdrawiam serdecznie
-
adam_malysz
- Początkujący

Polecam poszukac w google marki integralled, bardzo dobra cena / jakosc
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Przy 3000K barwie światła odpoczywasz lepiej, szybciej się nawet człowiek regeneruje. To taka barwa, która przypomina mocno promienie słoneczne, dlatego tak bardzo pożądana. Z tych lepszych żarówek, które Ci się nie wypalą po kilku tygodniach to na pewno sollux-lighting, od producenta bezpośrednio, z możliwością konfiguracji lamp przez wirtualną rzeczywistość. Według mnie najlepszy kurs oświetlenia dla klienta-laika na rynku w tym momencie. Przed remontem znalazłem i oceniam bardzo wysoko.
-
tomaszmoryc
- Zainteresowany

Polecam ofertę firmy Sollux. Jeśli chodzi o żarówki LED mają faktycznie doskonały wybór i na spokojnie możesz coś tam sensownego u nich znaleźć. Przede wszystkim oferta wypada bardzo dobrze pod kątem cenowym, a jakość żarówek jest na wysokim poziomie, po prostu warto kupować.
Ja ostatnio u siebie wymieniłem żarówki LED z barwy ciepłej na neutralną i powiem szczerze, że jest od razu lepiej ze względu na to, że lepiej się jakoś wszystko prezentuje w salonie. Wygląda tak bardziej elegancko. 
ja polecam zarowki sterowane apka np z lanberga, wygoda i funkcjonalnosc w jednym za nie wysoka cene