NOWA FIRMA-DOCIEPLANIE BUDYNKÓW

Trudno wątpić, że docieplenie budynku jest opłacalną inwestycją. Ale jak wykonać docieplenie budynku? Jakie materiały wybrać? Jakie są dostępne technologie? Czym się różnią? Odpowiedzi wszystkie pytania dotyczące docieplania budynków znajdziesz w tym dziale.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

KARINA

NOWA FIRMA-DOCIEPLANIE BUDYNKÓW

Post autor: KARINA »

ZAKŁADAM FIRMĘ ZAJMUJĄCĄ SIĘ DOCIEPLANIEM BUDUNKÓW. CZY JEST KTOŚ KTO MÓGŁBY MI DORADZIĆ JAK DOBRZE ZACZĄĆ?BARDZO PROSZĘ O POMOC

J.R.

Post autor: J.R. »

Jak chcesz ocielać to zapraszam www.tregabud.com.pl
jak chcesz izolować to www.nie-co.pl

Slayer

Post autor: Slayer »

Krok pierwszy - unikać rad szarlatanów, takich jak ten powyżej. Sądząc po podanych linkach, (siedziby obu firm są w tym samym pawilonie) to znany na stronach tego i innych forów rewolucjonista w dziedzinie dociepleń TB. Z tej rewolucji jednak nic dobrego nie wyjdzie.
NIgdy nie docieplaj na pałę, licz ile potrzeba izolacji, biorąc pod uwage grubośc istniejących ścian i rodzaj materiału, z którego są zbudowane.

Gość

Post autor: Gość »

DLACZEGO PAN MNIE TAK NAZYWA? CO PANU ZROBIŁEM? MOŻE SIĘ PAN PODPISZE . Rober Janas. www.tregobud.com.pl

Slayer

Post autor: Slayer »

Wszedłem pod wskazane adresy - linki i zauważyłem że Pana firma jest w tym samym miejscu co Pana TB. Sądziłem więc (może słusznie), że to wpis Pana TB, który znany jest na tym forum ze swoich rewolucyjnych poglądów. Tak więc - to nie było do Pana.

T. Brzęczkowski

Post autor: T. Brzęczkowski »

Mamy sklepy naprzeciwko siebie, razem pijemy kawę i duskutujemu. Robimy też pomiary wilgotności. Tylko , że kolega przypadkowo wszedł na forum, i nie wiedział, że taką agresją pałają do mnie i moich sąsiadów przeciwnicy skutecznej izolacji i wentylacji, ale wydrukuję mu trochę wypowiedzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Docieplanie budynków”