Bateria umywalkowa - jaki producent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Bateria umywalkowa - jaki producent
Myśmy wybrali umywalkę owalną, dosyć większą, wygodną, Actima Filina 2.0 umywalka nablatowa 63x42x15 cm, Biała pieknie prezentuje sie na drewnianym blacie.

-
lideropinii
- Superużytkownik

Grohe, Hangrohhe, Kludi i jeszcze kilka innych dobrych firm jest na rynku, ważne żeby ten wybór oprócz jakości także wizualnie był trafiony.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Osobiście mam przekonanie jak narazie tylko do Armatury kraków. Polska i wieloletnia produkcja. Z resztą od zawsze było ze jak sie taka baterie zamontuje to potem spokój na lata bo sie nie psuje
Mi osobiście bardzo podobają się baterie czarne, są ciekawe, pasuja do łazienek w stylu loftowym, nowoczesnym mysmy takie kupili.
Deante i Cersanit są producentami, których warto polecić
Ja polecam armaturę ze strony armadesi.pl
Jakość najlepsza, ceny też jak najbardziej ok. Nie ma do czego się przyczepić. Fajny design i super wykonanie.
Jakość najlepsza, ceny też jak najbardziej ok. Nie ma do czego się przyczepić. Fajny design i super wykonanie.
Doskonale nam się spisuje bateria marki Sotbe, zamawiana przez internet w okresie pandemii , okazałą się strzałem w dziesiątkę
Dokładnie, Sotbe bardzo dobre baterie, styl minimalistyczny porządne i nowoczesne
Kran wodospad to bardzo ciekawe, coraz popularniejsze rozwiązanie. Można obmyć właściwie całe ciało w takiej toalecie.
Armatura Kraków, Cersanit