Kabina prysznicowa z marketu.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kabina prysznicowa z marketu.
Jednym z bardzo ważnych elementów przy zakupie kabiny prysznicowej jest zwrócenie uwagi na trudność czyszczenia. Niektóre są naprawdę ciężkie do mycia.
Ja polecam tą kabine: DS5000 – LEYDEN Całkiem łatwo sie ją montuje
tu jest zwykła kabina z liroya i jest Ok https://youtu.be/l-ObU2xWITAfrend pisze:Witam
Jestem w trakcie "wykańczania" łazienki. Ostatnio znalazłem ofertę sprzedaży takiej kabinyw leroymerlin.pl
Wizualnie bardzo mi się podoba, niemniej jako dotychczasowy użytkownik wyłącznie wanny, nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę wybierając kabinę w grupie cenowej ~1800 zł.
Pozdrawiam
-
lideropinii
- Superużytkownik

Niestety towar marketowy jest gorszego gatunku, niż nawet ta sama seria płytek, czy podłogi tego samego producenta kupiona w salonie, czy bezpośrednio od niego. Dotyczy to przede wszystkim podłóg, ale też płytek, czy armatury.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Najlepiej kupować w salonach łazienkowych, wtedy możemy być pewni, że jakość będzie dobra. Dużo kabin prysznicowych jest w salonach Bokaro, kabiny z brodzikiem a także walk in.
My zarówno kabinę jak i brodzik kupiliśmy w sklepie internetowym. Mieli model, który nam odpowiadał no i darmową dostawę. 

w leroymerlin.pl