Okna z Profili Deceuninck, producent NSB Okna...
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Okna z Profili Deceuninck, producent NSB Okna...
Witam.
Dostałem dosyć ciekawą ofertę opartą o profile Deceuninck (Arcade płaski") od producenta NSB Okna z Kazimierzy Wielkiej. Czy ktoś może mi podać wszystkie "za" i "przeciw"??
Dostałem dosyć ciekawą ofertę opartą o profile Deceuninck (Arcade płaski") od producenta NSB Okna z Kazimierzy Wielkiej. Czy ktoś może mi podać wszystkie "za" i "przeciw"??
Nic o tej firmie nie wiem, pierwsze słysze. Osobiście zawsze polecam sięganie po liderów rynku. Wiąże się to zwykle z wieloletnią gwarancja, jakością i dużym wybórem. Jak mam polecać to Jezierski, Oknoplast, Avante (najlepsze właśnie Avante, szczególnie te ciut droższe serie, ale wszystkie są dobre). Ale jeśli dostał Pan dobrą ofertę (tzn. została dla Pana skonstruowana naprawdę niezła oferta cenowa - ja taką dostałam od firmy Makarski albo Mokarski z Łodzi, nie pamiętam dokładnie) to może Pan próbować. W sumie nie wiem czy są tu klienci tej firmy, oni by mogli powiedzieć najwięcej, ja tylko wyrażam swoje przekonanie, że nie ma to jak postawić na lidera
No to ja się zgodzę z pani (nick sugeruje, że "pani"misia79 pisze:To co napisałam było oczywiście na temat tego że lepiej wybrać lidera od mało raczej mało znanej firmy, np. tej NSB Okna. Natomiast co do profili, to deceuninck króluje, dobre są np. deceuninck zendow
W sumie żeby było zabawniej to znalazłem je dzięki poleceniu na jednym forum kiedyś, nie wykluczam że na tym.
Tuturu tuturu rutu tutu... 
Elementy składowe mogą być super. Ale co z tego, jeżeli składający je to partacz...? Nie twierdzę, że produkty NSB są złe (bo ich nie znam) ale zawsze z dobrych produktów można upiec niedobre ciastonizki pisze:hmmm... specjalistom z branży chyba wystarczy informacja: z jakiego profilu i od jakiego producenta są proponowane okna - czy to dobry profil i dobry producent okien?