Jaka bateria umywalkowa?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Re: Jaka bateria umywalkowa?
A widzieliście może jakieś ciekawe propozycje w czarnym kolorze?
Proszę
36 propozycji czarnych baterii umywalkowych https://domni.pl/produkty/baterie/baterie-umywalkowe

Uważam, że spokojne przeglądając ofertę bokaro każdy znajdzie baterie jakiej szuka.
Myśmy po remoncie baterie do całego mieszkania kupilismy w bokaro. Mają szeroki wybór i wszystko jest świetnej jakości.
Sotbe to bardzo dobra marka, mają nie tylko duży wybór baterii ale na prawde są solidne. U nas już 2 lata mamy i nadal wszystko ok
-
monikabert90
- Aktywny

A czy warto kupić taka baterię w promocji? Widziałam ostatnio, że na przykład bateria umywalkowa KFA NAOS 4812-812-00 ma teraz cenę obniżoną o ponad połowę do 199zł. Warto Waszym zdaniem skorzystać z takiej promocji?
Jaka umywalka do łazienki?
Witajcie, czy ktoś z Was posiada lub ma znajomych, którzy mają w swoich łazienkach umywalkę nie białą lecz zieloną, granatową lub w odcieniach szarości?
Podoba mi się umywalka Rea Stella zielona lecz nie wiem jaka będzie w użytkowaniu?
Czy kolor będzie się ścierał i jak będzie wyglądać czyszczenie, bo to też dosyć ważne
Podoba mi się umywalka Rea Stella zielona lecz nie wiem jaka będzie w użytkowaniu?
Czy kolor będzie się ścierał i jak będzie wyglądać czyszczenie, bo to też dosyć ważne
Sotbe rzeczywiście bardzo dobra marka baterii, estetyczne, nowoczesne, w stylu skandynawskim i trwałe, bo kilka lat używamy
Grohe! moim zdaniem mega, w starym domu mieliśmy i suoer do czyszczenia, teraz do łazienki kupiliśmy też grohe, moja mama z kolei Volę, ale to już wysoka półka.
Baterie do umywalki kupiłam sotbe. Są rewelacyjne
Mi też podobają się czarne baterie, są bardzo nowoczesne, fajnie wyglądają w nowoczesnych łazienkach. My tez mamy takie i na prawdę polecam.
Spoko baterie ma w ofercie marka sotbe, konkret rzeczywiscie . w stylu skandynawskim,ładne . taki fajny kształt, no i ładnie sie błyszcza . Mają baterie do wanny, prysznicowe, do umywalki i kuchni. Polecam
My kupiliśmy do łazienek armaturę ze sklepu Armadesi. Jakość naprawdę niesamowita, żadnych skaz, dobre ceny.
Sotbe ma w ofercie bardzo dobre baterie, minimalistyczny skandynawski styl, polecam
W sklepie SOTBE masz baterie łazienkowe w stylu skandynawskim oraz drobne akcesoria do późniejszej wymiany. Warto się nauczyć samodzielnego montażu. Nie jest trudny, w u nich znajdziesz masę wskazówek wykończeniowych i technik wzorniczych. Teraz wysokiej klasy baterie znajdziesz w cenie 200 – 300 złotych. W takich do 100 złotych to nie ma gwarancji występowania ceramicznej głowicy, a to z reguły najważniejsze.