Witam serdecznie,
Poszukuję dobrej, sprawdzonej i uczciwej firmy budowlanej z Poznania lub okolic.
Głównie do zrobienia fundamenty, ściany i strop.
Zależy mi aby firma miała pojęcie w budowaniu cegłami porotherm profi.
Z góry dziękuję za polecenie firmy.
Pozdrawiam,
Poszukuję firmy budowlanej - Poznań i okolice
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Poszukuję firmy budowlanej - Poznań i okolice
Z czystym sumieniem polecam firmę Renowation z Poznania. Przeprowadzali u nas kompleksowy remont - od zmian w elektryce i sieci wodno-kanalizacyjnej, aż po skuwanie tynków, totalny remont i organizację zabudowy kuchennej i podłączenie wszystkich urządzeń.
Naprawdę znają się na rzeczy, mają wszystkie uprawienia i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie jest to jakiś pan Zdzisio, co to raz przyjdzie, innym razem nie, a przy okazji jakąś fuszerę odwali.
Naprawdę znają się na rzeczy, mają wszystkie uprawienia i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie jest to jakiś pan Zdzisio, co to raz przyjdzie, innym razem nie, a przy okazji jakąś fuszerę odwali.
Zlecałem wstępnie wykończenie salonu u Wojciecha Goślińskiego, a współpraca zamieniła się na pełny remont, jak zobaczyłem ogarnięcie. Miałem od lat skaczącą podłogę w niektórych miejscach. A on mi od ręki to wyrównywał
Każdy materiał budowlany, który polecił od ręki zaakceptowałem.
-
marekmitan
- Aktywny

Ja od kilku lat przy remontach różnego typu korzystam z oferty jednej firmy i porad jakie mają dla każdego. Świetni specjaliści, którzy faktycznie bardzo dobrze sobie z tematem poradzą, warto będzie z ich usług skorzystać.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Może Pan Wojtek Gośliński będzie dobra opcją. Doświadczeni wykonawcy jeśli chodzi o remonty od bardzo dawna na rynku wydaje mi się, że warto będzie z ich usług właśnie skorzystać.