kursy bhp
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

Re: kursy bhp
Kursy kursami, warto też zadbać, żeby budynek był odpowiednio wyposażony w sprzet bhp, odpowiednie oznakowania np o wyjściach awaryjnych itd i masa innych rzeczy. Tutaj: incor.com.pl/ o takich produktach BHP mozecie sobie szerzej poczytać.
Firmą zajmującą się sprzedażą artykułów i świadczeniem usług z zakresu ochrony przeciwpożarowej i BHP jest krispolppoz. Bardzo polecam, wielokrotnie korzystaliśmy z ich usług.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

U mnie też ostatnio były przeprowadzane cykliczne szkolenia BHP. Z tego co pamiętam zajmowała się tym firma wroclawbhp.pl.
Hmm.. No w sumie dobrze, że masz papier, którego potrzebowałeś, ale moim zdaniem jednak warto się czegoś wartościowego nauczyć na takim szkoleniu.... Jak ja zatrudniłem się w firmie, w której pracuję do tej pory, to zostałem wysłany na szkolenie BHP do https://star.edu.pl/szkolenie-wstepne-bhp . I powiem Wam, że w życiu nie byłem na lepszym szkoleniu
Było przede wszystkim ciekawe i dużo z niego wyniosłem, przez co czułem, że naprawdę sporo wiem o bezpieczeństwie i higienie pracy.
Dobre szkolenia BHP organizuje Zakład Doskonalenia Zawodowego z Łodzi. Wysoki poziom kursu, skutecznie uczą a organizują różnego rodzaju kursy i kilka zaliczyłem, więc wiem coś o tym.
-
Grzesiek89
- Zainteresowany

Zarówno sprzedażą artykułów i świadczeniem usług z zakresu ochrony przeciwpożarowej i BHP posiada firma krispolppoz.pl . Bardzo polecam, wszystko wysokiej jakości, spełnili nasze najśmielsze oczekiwania. 
Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości szkolenia i kursy z BHP bądź ochrony przeciwpożarowej to polecam zwrócić uwagę na ofertę firmy arttab.pl która rzeczywiście wyróżnia się pełnym profesjonalizmem i do tego zajmują się kompleksową obsługą firm w tym zakresie. Wszystkie informacje dokładnie znajdziesz na ich stronie, także mam nadzieję że wybierzesz mądrze, pozdrawiam!
Ja wiem, że wiele osób nie lubi takich szkoleń, no ale są one obowiązkowe i firma oraz pracownicy muszą z nich korzystać, a wszystko to po to, aby zadbać o bezpieczeństwo pracy i ludzi. Aby takie szkolenia nie były tylko nudną czynnością, polecam zajrzeć sobie na stronę seka.pl gdzie otrzymacie szczegółowe informacje.
-
piotrowski
- Zainteresowany

Tego rodzaju szkoleniami zajmuje się też wroclawbhp.pl Wysoki poziom szkolenia, w ofercie szkolenia wstępne, okresowe, a także z zakresu ochrony ppoż. U nas dobrze się spisali, z naszej strony 100% zadowolenia z wyboru firmy szkoleniowej.
Osobiście uważam, że warto będzie stawiać na prowadzenie kursów w takiej formie, w której będą one dawały jak najwięcej informacji praktycznych. I tutaj z perspektywy pracowników w firmie mogę polecić firmę BHP Nakło i kursy prowadzone przez Pana Sylwestra, który jednocześnie jest w sprawach bhp biegłym sądowym. Pracownicy bardzo zadowoleni, stwierdzili, że w końcu na kursie bhp się nie nudzili, tylko faktycznie mogli się coś ciekawego dowiedzieć.