Co na podłogę w kuchni zamiast płytek ceramicznych?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Kuchnia to pomieszczenie, w którym spotykamy się w rodzinnym gronie, przygotowujemy posiłki. Wnętrze, do którego wchodzimy po kilkanaście razy... Co na podłogę w kuchni zamiast płytek ceramicznych? >>
Redakcja
Wybór podłogi to zawsze trudny temat i dylematy co wybrać. Ja wybrałam może mniej oryginalnie bo wykładzinę PCV lecz jestem z niej bardzo zadowolona. Łatwo utrzymać ją w czystości i nic się z nią nie dzieje. Postawiłam na prosty i stonowany wzór i kolor, a do tego by ją ładnie wykończyć dobrałam biała listwę przypodłogową z MDF. Postawiłam również na jej klasyczny kształt. Fajną ofertę znalazłam w sieci w Drew-Lux. Jest to producent wyrobów z drewna, który mam bardzo duży ich wybór oraz przystępne ceny. Niezależnie jaką podłogę wybraliście by ją ładnie wykończyć polecam zapoznać się z ich oferta.
Re: Co na podłogę w kuchni zamiast płytek ceramicznych?
Paneli to raczej nie wypada położyć w kuchni, prawda? :p
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Panele faktycznie w tym przypadku mogą być bardzo niepraktyczne, dlatego też polecam połączyć płytki i drewno, wybierając płytki drewnopodobne, które nie są szczególnie drogie, a znakomicie spełnią swoją rolę w kuchni.
no w kuchni czy łazience to jednak dla mnie tylko wlasnie płytki. I moga na prawdę takie być łądne ze hej, warto poszukać. Ja trafiłam na idealne w Cermagu i szczerze nie żałuję ze trafiłam na nie! jest super
Polecam cegły. Doskonałej jakości płyty sprawdzą się na długo i dodają wnętrzu duszy i unikalnego klimatu. U mnie są w kuchni i w salonie. Wyglądają rewelacyjnie!
@waldi79 Płyty z cegły? Co ty masz z tymi cegłami? Na suficie też je masz w domu? W innych postach pisałeś o cegłach na elewacji i we wnętrzu n ścianach teraz na podłodze
Wrzuć jakieś zdjęcia z wnętrza swojego domu zobaczymy czy to faktycznie tak fajnie wygląda
Wrzuć jakieś zdjęcia z wnętrza swojego domu zobaczymy czy to faktycznie tak fajnie wygląda