Jakiej firmy armaturę do łazienki wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
JustynaAa1993
- Początkujący

Re: Jakiej firmy armaturę do łazienki wybrać?
A czy my ktoś doświadczenie z Armadesi? Mają w dobrej cenie podtynkowy zestaw prysznicowy z wylewkę, ale nie wiem czy im ufać/
Myśmy wszystko do naszej łazienki kupili w salonie Bokaro, mają piękne produkty do łazienek, wszystko można u nich dostać, salon ma bardzo bogaty asortyment.
Ostatnio robiliśmy remont toalety w firmie i większość armatury zamawialiśmy od firmy Makoinstal. Mają też poręcze dla niepełnosprawnych, zatem załatwiliśmy 2 tematy za jednym zamachem. Zerknijcie sami
-
adam.graczyk97
- Początkujący

Witam,
Polecam firmy:
Hans Grohe, Grohe, Oras, Roca, KFA (poza tymi które kosztuja mniej niz 200 zł) i Deante (poza tymi które kosztuja mniej niz 200 zł).
Pozdrawiam

Polecam firmy:
Hans Grohe, Grohe, Oras, Roca, KFA (poza tymi które kosztuja mniej niz 200 zł) i Deante (poza tymi które kosztuja mniej niz 200 zł).
Pozdrawiam
Ja mam z firmy unistal i jestem zadowolony, nic się nie dzieje
nie porównywałabym grohe z kfa grohe to wyższa pólka cenowa. Zresztą zobacz w lazienkaplus.pl ja tam kupiłam całe wyposażenie łazienki wraz z montażem 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Pamiętajmy, że biel nie jest równa bieli wbrew pozorom i jeśli na przykład decydujemy się na wannę danego producenta, to taki sam wybór zróbmy z umywalką, czy wc.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Zgadzam się z przedmówcą biel ma tyle odcieni, że lepiej nie ryzykować i kupić jednego producenta.
Swissliniger polecam, na prawdę dobra armatura łazienkowa, ceny ok jak za taką jakość.
Diabeł tkwi w szczegółach i polecam zastanowić się również nad takimi drobiazgami jak przycisk spłukujacy do wc. Porządny przycisk to lepszy wyglad, jak rownież wiele lat użytkowania bez awarii. Nie polecam tanich plastikowych przycisków bo wyglądają tandetnie, jak również po roku czy po dwóch mogą być z nimi pierwsze problemy. Jesli chodzi o kwestie praktyczne, to wygodniejsze w czyszczeniu są przyciski ze stali szczotkowanej, bo nie widać na nich palców tak mocno jak na przyciskach chromowanych, wystarczy jedynie raz na jakiś czas przetrzeć.
Elegancko prezentują się przyciski Geberit Sigma.

Elegancko prezentują się przyciski Geberit Sigma.

http://www.forumbudowlane.pl/
Duży wybór jest Bokaro. Warto sobie przejrzeć ofertę tych salonów bo jest bardzo ciekawa.
Też widziałem produkty tej marki i wydają się ok.
Jeśli chodzi o baterię łazienkowe to polecam Sotbe, solidna marka. Już ładny kawałek czasu mamy baterię od nich i nic , a nic się nie dzieje. Teraz kupowaliśmy też u nich prysznicową baterię, spoko opcja bo nawet korek klik klak w gratisie był
-
monika.drozdowska
- Początkujący

Jeśli chodzi o armaturę łazienkową (a konkretnie umywalki) to polecam firmę ELITA oraz wszystkim znane koło. Najbardziej udany model pierwszej wspomnianej firmy to chyba Umywalka nablatowa Fresi. Kupiliśmy z mężem 2 lata temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeśli chodzi o Koło to najlepiej sprawdzić sobie na ich stronie 
Dobre baterie łazienkowe i kuchenne kupicie w sotbe, marka godna polecenia. Baterie nowoczesne, ładnie wygladaja i są na prawde dobrej jakości