Ozonowanie po remoncie
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Ozonowanie po remoncie
Profesjonalne Ozonowanie ma też swą infolinię gdzie zawsze można dopytać o szczegóły cza zadać nurtujące nas pytania dotyczące tej usługi.
Dzwonię i dostaję pełnie informacji. Fajnie to wymyślili. Chyba jest to ewenement na skalę krajową. Nidzie nie widziałem żadnej firmy z tej branzy, która by miała infolinię na ten temat. I z takim podejściem. Ciekawe rozwiązanie.Lena80 pisze:Profesjonalne Ozonowanie ma też swą infolinię gdzie zawsze można dopytać o szczegóły cza zadać nurtujące nas pytania dotyczące tej usługi.
-
karolinaiwanska
- Zainteresowany

I do tego mają ubezpieczenie na swoje usługi. Całkiem wysokie jak widziałam. No i Profesjonalne Ozonowanie, czy też PSG Polska teraz zasłynęli z tego raportu o brudnych miastach. Czytaliście?
-
AgnieszkaMichalska
- Początkujący

A możesz podać tą infolinie. Nie znam tej firmy a mam pewną sprawę i z chęcią bym to skonsultowała z nimi. Właśnie chodzi o dezynfekcję gabinetu lekarskiego. Przypuszczam że mają wiedze na ten temat. Mam taką nadzieję.Lena80 pisze:Profesjonalne Ozonowanie ma też swą infolinię gdzie zawsze można dopytać o szczegóły cza zadać nurtujące nas pytania dotyczące tej usługi.
Bardzo proszę 510 977 940 z tego co pamiętam to działa od poniedziałku do piątku do 17.00AgnieszkaMichalska pisze:A możesz podać tą infolinie. Nie znam tej firmy a mam pewną sprawę i z chęcią bym to skonsultowała z nimi. Właśnie chodzi o dezynfekcję gabinetu lekarskiego. Przypuszczam że mają wiedze na ten temat. Mam taką nadzieję.