Umywalki z blatem - trendy w łazience
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Umywalki z blatem - trendy w łazience
Lubię bardzo nablatowe umywalki
Blat mam drewniany i ładnie wygląda białą okrągła umywalka 

Projektuję łazienki to coraz częściej stosuję Krion ze względu na antybakteryjne właściwości i dużą łatwość obróbki bez specjalistycznych narzędzi. Wizualnie to jeden z najlepszych materiałów dostępnych na rynku wykończeniowym, a może i najlepszy. Biorę z dekores bezpośrednio.
-
Mimi Moore
- Początkujący

Nowoczesne umywalki z blatem są coraz bardziej popularne w łazienkach. Są one nie tylko estetyczniejsze, ale także praktyczniejsze niż tradycyjna umywalka. Blat pozwala na bezpieczne i higieniczne przechowywanie akcesoriów toaletowych lub kosmetyków, a jednocześnie daje dodatkowe miejsce do przygotowania się rano lub wykonywania codziennych czynności pielęgnacyjnych twarzy i ciała. Nowoczesna umywalka - opinie, ciekawe informacje z blatem może stanowić piękną ozdobniki łazienki oraz stanowić funkcjonalny element aranżacji tego pomieszczenia - idealny dla osób poszukujacych trendu nowego stylu we własnej łaziennce!
-
Patrycja267
- Aktywny

Ja na przykład uwielbiam tego typu blaty w łazience i mogę się pochwalić, że ostatnio zrobiłam piękne szklane blaty. No wygląda to bosko. Wszystko zamawialiśmy od rkglass i jestem bardzo zadowolona z efektu. Wszystko wykonane solidnie i na czas
Pozdrawiam!
Genialnie prezentują się umywalki naszafkowe. Polecam każdemu mojemu znajomemu, który przeprowadza remont. Wydaje mi się, że jest to jeden z najlepszych rodzaii umywalek