Wypożyczalnia sprzętu budowlanego
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: Wypożyczalnia sprzętu budowlanego
Ja na przykład na swoją budowę wypożyczałem szalunki stropowe i jestem bardzo zadowolony. Dopasowali projekt szalunków indywidualnie do mojego zapotrzebowania, szybko zrealizowali usługę a szalunki były solidne i przede wszystkim doskonale spełniły swoją funkcję. Wycena indywidualna sprawiła, że zapłaciłem naprawdę niewiele za wypożyczenie. Polecam każdemu takie rozwiązanie.
korzystałem z firmy ponako lokalizującej się w broniszach. Sporo sprzętu dobrej jakości. Widać, że regularnie jest serwisowany.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Zależy jakiego dokładnie sprzętu szukasz. Ja niedawno wynajmowałem wibromłoty na koparkę od firmy kdm.net.pl. Pozwalają na sprawne budowanie zabezpieczeń na terenie podmokłym, luźnym, w piasku oraz glinie. Byłem bardzo zadowolony z warunków naszej współpracy oraz pomocnej obsługi klienta.
Ja przy budowie domu korzystałem wynajmu kontenerów czy chociażby koparek z pracownikiem, ponieważ nie mam uprawnień na to, a i ludzie, którzy wykonywali mi usługi nie mieli, więc stąd taka decyzja. Usługodawców szukałam na ogólnopolskim portalu branży najmu.
Kilka miesięcy temu podczas budowy hali wypożyczyliśmy manipulator Winlet 1000 od firmy winlet.pl. Znacznie ułatwił i przyśpieszył montaż ciężkich szyb oraz płyt stalowych. Byliśmy zadowoleni z warunków współpracy oraz pomocnej obsługi.
-
BartekKowalski
- Aktywny

Możesz sprawdzić także ofertę firmy Wigropol. Zajmują się wynajmem sprzętu budowlanego włącznie z wykwalifikowanym operatorem. Gwarantują pełen profesjonalizm, atrakcyjne ceny oraz przejrzyste warunki współpracy.
Jak wynajmować ciężki sprzęt to tylko od sprawdzonej firmy. Szczerze polecam firmę MEGA-SPRZĘT Rafał Bała jeżeli potrzebujesz dźwigu nawet do 500 ton.
Jeżeli twoja firma budowlana potrzebuje żurawia wieżowego, to polecam wynająć taki sprzęt od MASZBUD. Firma ma w ofercie bardzo duży wybór różnego sprzętu renomowanej marki.
Osobiście mogę polecić Ci także usługi firmy Anitex z Dąbrowy Górniczej. Zajmują się wynajmem podnośników oraz sprzętu do robót ziemnych. Specjalizują się także w usługach transportowych i sprzedaży kruszyw. Oferują atrakcyjne ceny oraz profesjonalną obsługę klienta.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Re: wypożyczalnia sprzętu
marcel288 pisze:Jak szukasz dobrego sprzętu jak np. agregat malarski to sprawdź np. w Profi Markecie.
Ten market ma ciekawe oferty - polecam również.
-
klaudia844
- Aktywny

Budrent w Olsztynie wypożycza w dobrej cenie. Prowadza wypożyczalnię, serwis i sklep.
Przede wszystkim PRZYCZEPA przyda sie na kazdym etapie budowy domu. Od przewiezienia pustakow, po przez styropian, az do prac ziemnych na koncu. Przyczepie jest obojetne co sie na nia zladuje.
Po drugie DRABINA z oczywistych wzgledow.
Po trzecie RUSZTOWANIE, po zakonczeniu budowy niekoniecznie potrzebne ale to chodliwy towar i nie bedzie problemu z odsprzedaza.
Jeśli chcielibyście ogólnie kupić klucze oraz inne narzędzia, polecam zajrzeć sobie tutaj https://buythis.pl/nasadki-klucze-nasadowe Na miejscu powinni pomóc w doborze.
Po drugie DRABINA z oczywistych wzgledow.
Po trzecie RUSZTOWANIE, po zakonczeniu budowy niekoniecznie potrzebne ale to chodliwy towar i nie bedzie problemu z odsprzedaza.
Jeśli chcielibyście ogólnie kupić klucze oraz inne narzędzia, polecam zajrzeć sobie tutaj https://buythis.pl/nasadki-klucze-nasadowe Na miejscu powinni pomóc w doborze.
http://www.forumbudowlane.pl/