Modne i nowoczesne lampy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Modne i nowoczesne lampy
Fajna, dobrej jakości, ładnego pasującego designu stojąca lampa, to must have każdego salonu.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Bardzo ładne propozycje lamp.
Ja u siebie w salonie i sypialni ma kinkiety spoko wyglądają i są praktyczne, a do tego dodają pomieszczeniu takiej ciepłej atmosfery 
Ja szukając inspiracji w necie trafiłem na taką stronę gdzie macie super wyprzedaż, więc tym bardziej warto skorzystac.
Potwierdzam, my tez tutaj ostatnio kupowaliśmy lampy do domu. Maja dobre ceny.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Cena rzecz oczywiście istotna przy wyborze, ale przede wszystkim patrzmy na jakość i wygląd produktu, który kupujemy przecież na lata.
-
Karkonoskimis
- Początkujący

Teraz są modne sufitowe tuby i spoty. Wiszące lampy też są fajne, ale nie są już tak oryginalne jak kiedyś. Poszukaj czegoś ledowego, coraz więcej producentów ma fajne designerskie modele.
Nasz salon w tej chwili wygląda rewelacyjnie. Nowe oświetlenie, które mąż kupił u Phenomena Light wzorcowo pasuje do aranżacji wnętrza. Oprócz tego w prosty sposób można regulować natężenie oświetlenia w zależności od tego, jaki chcemy stworzyć nastrój.
-
lokomoloko
- Początkujący

Jeżeli szukasz fajnych wzorów lamp zajrzyj do sklepu Strefa Lamp mają ciekawe modele
-
Kasprowicz
- Aktywny

Znalazłem właśnie kilka fajnych inspiracji oświetleniowych na sollux i się zainteresowałem głównie lampami do jadalni. Bardzo fajne, kreatywne kolekcje. Oświetlenie przyciąga wzrok, a jednocześnie zaprojektowane w mocno innowacyjny sposób. O tyle dobra współpraca, że można nawet montaż zlecić, więc nie trzeba się martwić po zakupie bezpośrednio kontaktem z fachowcem. Takie sprawy ustawiają dobrze pod klienta.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Bardzo ładne lampy, zobaczysz na tych inspiracjach:
https://www.mirjan24.pl/content/category/2-inspiracje
https://www.mirjan24.pl/content/category/2-inspiracje
Zgadzam się w stu procentach. Kiedyś to całkowicie omijałam, ale odkąd zaczęłam czytać o nowych lampach o wystrojach z nimi w roli głównej, to jestem ZAKOCHANA. Całkowicie inne pomieszczenie, gdy ta lampa się tak fajnie wyróżnia.
Różnego rodzaju lampy ledowe w nowoczesne wzory.
A jak myślicie? Które lampy byłyby odpowiednie do małego salonu? Wiszące, czy sufitowe? Lubie klasykę, ale lubię też nowoczesność.
-
lideropinii
- Superużytkownik

I jedno i drugie rozwiązanie będzie dobre jeśli same oprawy będą odpowiednio dobrane i gabarytowo i kolorystycznie.