Meble na wymiar
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble na wymiar
Ja zamawiałam meble łazienkowe robione na wymiar z firmy Bumeb ze Szczecina i serdecznie polecam, zarówno samą ideę mebli na wymiar, jak i ten konkretny zakład stolarski. Meble zostały zrobione z największą starannością, od razu widać też wysoką jakość wykorzystanego drewna. Warto się z nimi skontaktować, jeżeli ktoś szuka naprawdę porządnych mebli, które będą służyły i świetnie wyglądały latami.
Polecam z własnego doświadczenia kuchennego z OTOmistrz. Zamówiłem u nich i sufit napinany iw ogóle jest to wciąż młoda firma, która wciąż pracuje nad swoją renomą, więc polecam.
Polecicie jakąś firmę z okolic Krakowa? Głównie chodzi o meble kuchenne ale mile widziane doświadczenie także z zabudową garderoby 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nie tylko bazowe wykończenie jest istotne, ale też projekt szafy, garderoby i zabudowy meblowe do kuchni, oświetlenia i sprzętu AGD.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Dużo droższe są takie kuchenne meble na wymiar od tych z gotowych kompletów?
-
ideakuchni
- Początkujący

Kuchnie na wymiar - to wszystko zależy od tego z jakich materiałów będą wykonane. Nie muszą być dużo droższe 
Meble na wymiar to świetna sprawa, sam zamawiałem takie kilka razy.
Meble na zamówienie mają masę zalet, nieważne że są droższe. Dobra firma = solidna robota i inwestycja na wiele lat. Co by nie było, zachęcam do kupowania od polskich firm - nie dość, że nie wspieracie przedsiębiorstw wykorzystujących tanią siłę roboczą gdzieś na końcu świata, to na transporcie ograniczacie ślad węglowy. A jakby coś było nie tak, to Polaka się w razie czego ,,postraszy" rzecznikiem praw konsumenta, niestety wiadomo jak to bywa ;/
Meble robione specjalne dla nas z pewnością będą bardziej unikatowe, niespotykane u innych. Warto się tym zainteresować 
-
lideropinii
- Superużytkownik

W zasadzie jedyna sensowna alternatywa, szczególnie przy małych i nieustawnych wnętrzach.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
-
Marina33332
- Początkujący

Swoje pierwsze meble na wymiar zamawiałam 1,5 roku temu. Niestety nie miałam wystarczających środków pieniężnych, a chciałam aby kuchnia była zrobiona tak jak sobie wymarzyłam.
Bardzo dobrej jakosci meble mają w Meble Janas, firma godna polecenia. Meble solidne, nowoczesne. Fajna ekipa u nas była i kuchnie na wymiar wykonała
Nam meble na wymiar do kuchni robiła firma Eterno Kuchnie na Wymiar. Profesjonalni to mało powiedziane. Przyłożyli się do zlecenia od samego początku: wykonali świetny projekt, idealnie wpasował się w gusta. A wykonanie? Meble są dopracowane i solidne.
-
marika3212
- Początkujący

Jesli szukacie solidnej firmy, która wykona wam kuchnie na wymiar, to szczerze polecam Gozdanin. Pięknie wykonana kuchnia, a do tego cena była bardzo niska.