deski na balkon
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: deski na balkon
U mnie na balkonie bardzo dobrze sprawdzają się od jakiegoś czasu deski z drewna dębowego. Są wytrzymałe i bardzo ładne.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja swoje deski tarasowe zamawiałem z Tartaku Jejkowice. Wyglądają bardzo ładnie i są wykonane z dobrej jakości drewna. Możesz sprawdzić ich ofertę. Myślę, że będziesz zadowolony.
Ja zastanawiam się nad umieszczeniem daszku na balkonie, bo wygląda to całkiem nieźle, a dodatkowo chroni chociażby przed słońcem.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Na taras polecę deskę od Tardex. Mam od zeszłego roku i nic mi się nie dzieje, nie odchodzi, nie pęka, oby tak dalej. Mają różne formaty i kolory desek można sobie dopasować pod swoje potrzeby. Szybki kontakt z obslugą, jasne warunki cenowe, mogę ich polecić. Poza tym że robią deski na taras, to też produkują kompozyt do zastosowania na elewacjach.
-
Prodeck2019
- Początkujący

- Kontakt:
My zaś polecamy nasz produkt, czyli krajowe deski tarasowe kompozytowe PVC od ProDeck dostępne w 2 opcjach:
- deski tarasowe kompozytowe premium,
- deski tarasowe kompozytowe basic,
- deski tarasowe kompozytowe premium,
- deski tarasowe kompozytowe basic,
Mam deski na tarasie i na elewacji i jeśli chodzi o wykonanie to jestem bardzo zadowolony. Mimo, że wystawione na działanie czynników atmosferycznych to nic niepokojącego się z nimi nie dzieje. Więc jeśli chodzi o moje doświadczenia to jestem zadowolony.