Lustra na ścianie
Re: Lustra na ścianie
Ja zlecałam ostatnio wykonanie luster fenickich pracowni Renes. Perfekcyjne podejście do pracy i do tego w korzystnej cenie. Pracownia zasługuje na renome 
Czy uważacie, że lustra pasują tylko do łazienki i przedpokoju?
-
lideropinii
- Superużytkownik

W łazience fajnie wygląda duże lustro na wymiar, wklejane w płytki.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
A jaką funkcję mają pełnić te lustra? Doświetlać? Powiększać optycznie? Dekorować? Prostować owalną ścianę? I po co je montować, jeśli ściana ma być wyburzana? Nie lepiej umieścić je od razu w miejscu docelowym? Prostokątne lustra na owalnej ścianie brzmią… intrygująco. Można prosić o zdjęcia sytuacyjne? Może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
U mnie lustra na ścianie fajnie się sprawdzają, ponieważ powiększają optycznie pomieszczenia. Zamawiałem je na wymiar w firmie szklane.eu, ponieważ nie mogłem znaleźć w sklepie luster z wymiarami, które by mi odpowiadały.
Każdy powinien w domu posiadać lustra. Moja żona nie wyobraża sobie pomieszczenia bez lustra, uwielbia się w nich przeglądać. Sporo luster u nas ma ciekawe, nietypowe kształty. Fajnie pasują do pomieszczeń. Większość z nich zamawialiśmy na wymiar.
Ja zdecydowałam się na lustro na wymiar i była to najlepsza decyzja. Takie lustro zamówiłam w vetro, wykonanie jest naprawdę dobre, ale co ważne, mam dokładnie takie lustro jakie chciałam
Jedyna zaleta tego rozwiązania jest taka, że lustra optycznie powiększają wnętrze, ale mi się to osobiście nie podoba...