Meble do sypialni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble do sypialni
Meble oraz materace do sypialni możesz bez problemu kupić w tym sklepie i-meble.eu. My w lipcu chcemy zacząć urządzać sypialnię i chyba zamówimy wszystkie meble w tym sklepie. Odwiedziłem kilka sklepów stacjonarnych ale wybór mebli mają bardzo okrojony a jak coś już człowiekowi wpadnie w oko to ceny zwalają z nóg. Też wolicie kupować w sklepach online?
Sporo fajnych mebli ma sklep Haag. Zajrzyjcie tam jeśli szukacie regałów, biurek czy komód. Na pewno coś interesującego wybierzecie dla siebie
Łoża kontynentalne bardzo mi się podobają, ostatnio z mężem nawet sobie jedno z nich kupiliśmy, jest bardzo wygodne
W małej sypialni jak u nas warto postawić na uroczą składaną sofę tivoli od Puszmana. Wygląda bardzo ładnie i jest wygodna 
-
skarabeushek
- Początkujący

Widziałam wiele mebli do sypialni i do salonu na stronie MF Meble. To sklep online z dużym wyborem mebli w atrakcyjnych cenach. Często mają promocję i można meble dostać za bezcen. Polecam 
Popołudniu wrzucę zdjęcie bo fajną szafę mi zrobili z jednej firmy. Właśnie od ziemi do sufitu. Czworo drzwi przesuwnych. Dwa z lustrem. Eleganckie.
Mi garderobę, szafy wnękowe i zabudowane na wymiar wykonała firma. Profesjonalna ekipa wszystko ładnie zrobione i dobre materiały.
Bardzo polecam!
Bardzo polecam!
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

Piękne meble do sypialni kupiłam w Mirjan4. Warto zajrzeć: https://www.mirjan24.pl/66-meble-do-sypialni
-
lideropinii
- Superużytkownik

Korci mieć dużą szafę, ale też trzeba z tym uważać, żeby nie przytłoczyć pomieszczenie i żeby nam się tam wygodnie spało jednak.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...