Meble na wymiar Warszawa

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

edward321
Aktywny
Aktywny

Meble na wymiar Warszawa

Post autor: edward321 »

Jak podchodziliście do zamawiania mebli na wymiar w Warszawie i czy teraz dużo firm jeszcze działa. Jak wypadają terminy i sprawy ogólnie współpracy, jakbym mniej więcej w okresie świątecznym się dogadywał? Dajcie znać proszę.
edo

Szydlak
Aktywny
Aktywny

Re: Meble na wymiar Warszawa

Post autor: Szydlak »

Też mam meble kuchenne od Luvio i nie mogłem lepiej trafić. Wszystko zrobione na medal. Fronty fornirowane mat, blat z laminatu, trochę nietypowych elementów doszło przystosowanych bardziej do moich preferencji. Nie zostawiają człowieka z żadnymi wątpliwościami w sumie przy tak ważnym zamówieniu.

Motyllia
Początkujący
Początkujący

Re: Meble na wymiar Warszawa

Post autor: Motyllia »

Zamawiając kuchnię na wymiar trzeba liczyć się z dłuższym okresem oczekiwania. Porządni stolarze z doświadczenia wiem, że mają dość napięty grafik lecz warto poczekać gdyż efekty wówczas są zadowalające. Warto ten czas poświęcić na wybór odpowiedniego sprzętu AGD.

Zablokowany

Wróć do „Kuchnie”