Remonty Kraków - NISKA CENA ZAPRASZAM !
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Remonty-Jodlowski
- Początkujący

Remonty Kraków - NISKA CENA ZAPRASZAM !
Firma Remonty-Jodłowski na rynku małopolskim świadczy swoje usługi już od ponad 20 lat.
Dzięki doświadczeniu jesteśmy wstanie sprostać Państwa wymaganiom. Wykonujemy usługi w zakresie remontów mieszkań,adaptacji pomieszczeń oraz prac wykończeniowych itp. (remont-jodlowski.pl)
Dzięki doświadczeniu jesteśmy wstanie sprostać Państwa wymaganiom. Wykonujemy usługi w zakresie remontów mieszkań,adaptacji pomieszczeń oraz prac wykończeniowych itp. (remont-jodlowski.pl)
Re: Remonty Kraków - NISKA CENA ZAPRASZAM !
Jeżeli chcecie tanio i szybko, a przy tym solidnie, to ja z czystym sumieniem moge polecić DD PROJEKT - projektują i wykonują, bardzo jesteśmy zadowoleni 
-
RemontyKrk
- Początkujący

Jeżeli chcesz wyremontować mieszkanie w Krakowie polecam ekipę remontową:
Remonty mieszkań - Kraków,
Jeżeli chodzi tylko o malowanie polecam:
Usługi malarskie w Krakowie,
Więcej info udzielam na PW.
Remonty mieszkań - Kraków,
Jeżeli chodzi tylko o malowanie polecam:
Usługi malarskie w Krakowie,
Więcej info udzielam na PW.
Szukacie dobrej ekipy remontowej w Krakowie ? Nie znalazłem lepszej oferty niż ekipa remontowa Kraków która jest wstanie zdziałać cuda w krótkim okresie czasowym, polecam posprawdzać, poczytać i zobaczyć ich mega portfolio - robi wrażenie !
-
gorzkakostka
- Początkujący

Najszybciej i najsprawniej remont przeprowadzi Ci firma DD Projekt. Są niezawodni, tak bym ich opisała jednym słowem. Zrobią Ci co tylko zechcesz, od paneli, po płytki, tapetowanie, dosłownie wszystko.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Nie polecam kierować się jedynie ceną przy wyborze ekipy, która będzie nam remontowała mieszkanie bo to nie cena powinna być najważniejsza ale doświadczenie oraz umiejętności. Szczególnie jeśli w grę wchodzą trudniejsze prace ( jeśli na przykład zechcemy bardziej skomplikowaną łazienkę....).
Ze swojej strony mogę polecić tutaj quality investment. Zajmują sie kompleksowym wykańczaniem mieszkań oraz domów pod klucz na terenie Krakowa oraz okolic. Można zlecić u nich równiez zaprojektowanie wystroju ( co polecam jeśli chcecie mieszkać w mieszkaniu wygodnym oraz przygotowanym specjalnie pod Was).
Ze swojej strony mogę polecić tutaj quality investment. Zajmują sie kompleksowym wykańczaniem mieszkań oraz domów pod klucz na terenie Krakowa oraz okolic. Można zlecić u nich równiez zaprojektowanie wystroju ( co polecam jeśli chcecie mieszkać w mieszkaniu wygodnym oraz przygotowanym specjalnie pod Was).
A co sądzicie o firmie rycerz-budowlany? Zastanawiam się nad tym rozwiązaniem bo czytałam o nich, że mają 30 lat doświadczeń w remontach i pracach ogólnobudowlanych. Według mnie ciekawie prezentuje sie ta firma. Znacie może?
Znam, jest to wysokiej jakości firma oferująca ciekawe usługi. Fajnie wykonują elewacje i fasady budynków, ale też prace remontowe i wykończenia wnętrz. Są pełni pasji i zaangażowania do roboty, też się zgodzę z tym, że ciekawie się prezentująkitti32 pisze:A co sądzicie o firmie rycerz-budowlany? Zastanawiam się nad tym rozwiązaniem bo czytałam o nich, że mają 30 lat doświadczeń w remontach i pracach ogólnobudowlanych. Według mnie ciekawie prezentuje sie ta firma. Znacie może?
Wykonywali oni kiedyś remont mojej koleżance, bardzo porządna robota. Zależnie co chcesz, możesz do nich zadzwonic i zapytac o ceny. Kontakt podaję na PW.kitti32 pisze:A co sądzicie o firmie rycerz-budowlany? Zastanawiam się nad tym rozwiązaniem bo czytałam o nich, że mają 30 lat doświadczeń w remontach i pracach ogólnobudowlanych. Według mnie ciekawie prezentuje sie ta firma. Znacie może?
Rozejrzę się w waszych propozycjach, bo niebawem planuję gruntowny remont. No i też przede wszystkim musimy kupić mamie nowe mieszkanie, bo się zamieniamy. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie idealnie.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Ja mam mieszkanie, które było od A do Z projektowane przez imperiumwnetrz.com i mogę polecić. Bardzo dobrze przygotowany projekt, który też zmienił nieco układ ścian w mieszkaniu, ale dzięki temu funkcjonalność na wysokim poziomie i ostatecznie projekt świetnie się u mnie sprawdza.