Producent opakowań tekturowych
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Producent opakowań tekturowych
Ostatnio zamawiałem folię stretch z jednego sklepu i widziałem, że mają całkiem spory wybór opakowań tekturowych i nie tylko, więc myślę, że warto zerknąć. Folia sama w sobie jest naprawdę wysokiej jakości. Jedna z lepszych jakie miałem okazję używać, więc jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. 
U nas w pracy zamawiamy opakowania z Boxmarket, są robione dla nas bezpośrednio pod wymiar i wykonują też nam nadruk wg projektu.
-
maglo maglo
- Początkujący

Jeżeli znajdziecie opakowania, zapraszam do kupna urządzeń do taśmowania oraz pakowania.
Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która oferuję opakowania kartonowe, klapowe to polecam skontaktować się z tą firmą Bielpak, która oferuję takie opakowania. Warto wejść na ich stronę i zapoznać się z ich ofertą.
-
BartekKowalski
- Aktywny

Ja współpracuję z firmą Crosspack. Zamawiam stamtąd opakowania klapowe, folie stretch oraz taśmy pakowe. Dysponują atrakcyjną ofertą i profesjonalną obsługą klienta. Na pewno będą w stanie dostarczyć Ci odpowiednie kartony.
-
jonasz_zielonka
- Początkujący

U mnie świetnie sprawdzają się opakowania tekturowe z firmy PALLZA z Kaniowa. Podoba mi się to, jak mocno stawiają na ekologiczne rozwiązania - poza opakowaniami można u nich też dostać m.in. tekturowe palety czy skrzynie transportowe. Testowałem jedne i drugie - zwłaszcza palety mnie zaskoczyły, bo są o wiele lżejsze niż drewniane, ale są świetnie wykonane i dzięki temu bardzo wytrzymałe. Naprawdę polecam.
moze nie znacie ale dobre opakowania ma yanko zona zamawia od nich do swojej dzialalnosci do opakowania produktow
-
WeronikaMlynka
- Początkujący

Hej,
Przy dużych ilościach opakowań tekturowych na wymiar najlepiej faktycznie szukać bezpośrednio producenta – wpisz w Google "producent opakowań tekturowych na wymiar", na pewno wyskoczy sporo firm, które robią takie rzeczy i przy większym zamówieniu zaproponują dobrą cenę.
Jak już mowa o dużych ilościach i pakowaniu, to czasem przy naprawdę masowej produkcji firmy zastanawiają się nad automatyzacją samego procesu pakowania, żeby to szło sprawnie i szybko. Kiedyś sam się zastanawiałem, jak to wygląda od strony maszyn i trafiłem na stronę firmy Polpak, która dostarcza właśnie różne maszyny pakujące i rozwiązania do automatyzacji tego procesu. To oczywiście co innego niż produkcja samych kartonów, ale pokazuje, jakie są opcje przy pakowaniu na większą skalę.
Przy dużych ilościach opakowań tekturowych na wymiar najlepiej faktycznie szukać bezpośrednio producenta – wpisz w Google "producent opakowań tekturowych na wymiar", na pewno wyskoczy sporo firm, które robią takie rzeczy i przy większym zamówieniu zaproponują dobrą cenę.
Jak już mowa o dużych ilościach i pakowaniu, to czasem przy naprawdę masowej produkcji firmy zastanawiają się nad automatyzacją samego procesu pakowania, żeby to szło sprawnie i szybko. Kiedyś sam się zastanawiałem, jak to wygląda od strony maszyn i trafiłem na stronę firmy Polpak, która dostarcza właśnie różne maszyny pakujące i rozwiązania do automatyzacji tego procesu. To oczywiście co innego niż produkcja samych kartonów, ale pokazuje, jakie są opcje przy pakowaniu na większą skalę.