Łóżko sypialniane
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Łóżko sypialniane
Recepta na wygodny sen to nie tylko ładne łóżko, ale też wygodny materac.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
No nie przesadzajcie, że łózko to taki duży koszt. NO jasne, że jak kupujecie sobie jakieś drogie tapicerowane łóze na 2 m szerokości z wielkim nagłówkiem to cena takiego łózka będzie bardzo droga.
Jednak jest wiele niedrogich ram, które można kupic sobie w korzystniejszej cenie. Ciekawie wyglada to łożko. Niezłe meble drewniane znajdziesz w sklepie Witek.

niedroga prosta rama, której koszt nie był wiekszy z tego co pamiętam niż 900 zł.
Polecam zajrzeć sobie do sklepu Witek W sklepie jest spory wybór porżądnych lozek.
Jednak jest wiele niedrogich ram, które można kupic sobie w korzystniejszej cenie. Ciekawie wyglada to łożko. Niezłe meble drewniane znajdziesz w sklepie Witek.

niedroga prosta rama, której koszt nie był wiekszy z tego co pamiętam niż 900 zł.
Polecam zajrzeć sobie do sklepu Witek W sklepie jest spory wybór porżądnych lozek.
http://www.forumbudowlane.pl/
Łózko to najważniejszy mebel w sypialni, dlatego na jego wybór poświęca się zawsze sporo czasu. Fajne porady bardzo mi pomogły przy podjęciu decyzji np: Łóżka tapicerowane pojedyncze – do pokoju gościnnego, pokoju dziecka, gdzie jeszcze?
-
matinowak234
- Początkujący

ja mam akurat z Hilding kontynantealne i jest świetne. Prezentuje się bardzo ładnie.robertrys pisze:Hej
Zamawiał ktoś może łóżko ze sklepu Zona Design jakie jest pod względem jakości?
bardzo mi się podobają te tapicerowane.
-
Alutka1987
- Początkujący

Mieliśmy, są bardzo wygodne.
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

Bardzo fajne inspiracje na urządzenie również sypialni znajdziesz tutaj:https://www.mirjan24.pl/content/category/2-inspiracje
-
ikornel275
- Początkujący

Ja z mężem zamówiliśmy sobie do sypialni naprawdę duże łózko. O takim marzyliśmy po przeprowadzce, Jest super.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Rozmiar dla wygody oczywiście ma znaczenie, ale znaczenie ma również wygodny materac i ładna rama łózka pod kątem aranżacyjnym.
Łóżko i materac mam z sembelli. Super wygodny komplet do sypialni
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Łóżko kontynentalne to strzał w 10! Są bardzo wygodne i pięknie wyglądają we wnętrzach. 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Wygoda w sypialni rzecz równie ważna jak wygląd.
Wg mnkie łóżko jest bardzo ważne, ale wygodny materac to podstawa udanego wypoczynku. Ja trafiłam w sklepie z materacami na materac ze sprężynami kieszeniowymi Modulia Balance i dzięki niemu nie narzekam na brak wygody, wręcz przeciwnie 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jak w życiu jedno musi iść w parze z drugim.
My zamawialiśmy w GALERIA MEBLI AMS. Polecił nam kolega męża. Szukaliśmy czegoś klasycznego, ponadczasowego, żeby nam służyło przez kilka lat. I znaleźliśmy to, czego szukaliśmy. W fajnej cenie.
Hej, kupujecie łóżko z materacem czy raczej taką kanapę rozkładaną?