Maszyny na budowe

Jeżeli marzy ci się sypialnia, a nie wiesz jak ją urządzić, w tym dziale możesz podyskutować na temat aranżacji tego miejsca. Zapytaj innych, co sądzą o lustrze czy telewizorze w sypialni. Znajdziesz porady dotyczące koloru ścian w sypialni oraz czy ustawienie łóżka w odpowiednim miejscu ma wpływ na sen.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

jonasz_zielonka
Początkujący
Początkujący

Re: Maszyny na budowe

Post autor: jonasz_zielonka »

Jeżeli ktoś poszukuje maszyn przeładunkowych i budowlanych to polecam firmę ZAMA z Poznania. Mają maszyny nowe i używane, można też u nich znaleźć części do poszczególnych sprzętów. Wszystkie maszyny pochodzą od dobrych, cenionych producentów, więc ma się gwarancję wysokiej jakości. Ja zaopatrywałem u nich moją firmę budowlaną, stąd mam pewność, że są godni polecenia.

emsti
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: emsti »

Mam koparkę i skończyła mi się gwarancja. Autoryzowany serwis jest droższy ale zastanawiam się czy przy starszej maszynie nie ma sensu przejść do niezależnego serwisanta. Jak to widzicie?

Awatar użytkownika
budek11
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: budek11 »

Przy maszynach budowlanych autoryzowany serwis ma kilka konkretnych zalet nawet po gwarancji: oryginalne części, technicy którzy znają daną markę na wylot i dostęp do diagnostyki komputerowej którą nieautoryzowani często nie mają. Przy starszej maszynie rachunek nie jest taki oczywisty ale jeśli maszyna pracuje intensywnie i od niej zależy ciągłość robót to zazwyczaj nie warto oszczędzać na serwisie. Możesz zerknąć tutaj: https://bm-cat.com/pl/o-firmie/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sypialnie”