Stolarz trójmiasto
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
PiotrekKotkowski
- Początkujący

Stolarz trójmiasto
kupilem mieszkanie w gdansku i szukam jakiego sprawdzonego stolarza co zrobi mi kuchnie pod wymiar, a nie wezmie za to milionow, polecicie kogos?
-
Tomekkkkkkkkkkk
- Początkujący

Re: Stolarz trójmiasto
Też mysle o inwestycji w nieruchomość w gdańsku, macie cos fajnego do polecenia na rynku deweloperskim?
-
JacekAspartamowski
- Początkujący

My mieszkamy w ostoi myśliwskiej którą budowal polnord tylko tu bodajże nie ma już wolnych mieszkan, ale sprawdz bo buduja cos na rakoczego
-
WiesiuLesiu
- Początkujący

Tomekkkkkkkkkkk pisze:Też mysle o inwestycji w nieruchomość w gdańsku, macie cos fajnego do polecenia na rynku deweloperskim?
My kupiliśmy wlasnie w studio morena przy Rakoczego, no zobaczymy jak przyjdzie czas odbioru ale poki co współpraca idzie jak po maśle, oby tak dalej
-
Klimecki88
- Aktywny

U mnie zabudowa kuchnia na literę L poszła. Wcześniej już miałem sprzęt AGD i projektant z Lowen uwzględnił. To jest producent z Trójmiasta, z którym współpracowałem. Blat z kamienia naturalnego, bardzo wytrzymały. Według mnie klasyczne rozwiązanie. Większość ludzi to podobno wybiera, więc niczym właściwie nie ryzykujesz. Kolorów i wzorów dość sporo, więc do każdej aranżacji sobie dopasujesz. Oni ogarną już za Ciebie takie szczegóły, więc się nie martw.