Nowe mieszkanie od developera
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkanie od developera
To prawda, ja też widzę że sporo nowych ciekawych osiedli powstaje, nawet na Mokotowie będzie kameralne osiedle Bartycka 49 Apartamenty z przestronnymi designerskimi mieszkaniami idealnymi pod inwestycję
Trudno powiedzieć co lepsze. Nowe to zawsze nowe. Jednak obok starego nic nie wybudują. Koleżanka kupiła piękne lokum z widokiem na las. Po roku wybudowali kilkanaście bloków i lasu juz nie ma. W pierwotnych planach nic za jej blokiem juz miało nie powstawać. Moze to tez weź pod uwagę.
Jeśli chodzi o Gdańsk, polecam Wrzeszcz. Dobra dzielnica, na portalu trójmiasto można przejrzeć sobie oferty deweloperskie i z rynku wtórnego.
Jeśli chodzi o Gdańsk, polecam Wrzeszcz. Dobra dzielnica, na portalu trójmiasto można przejrzeć sobie oferty deweloperskie i z rynku wtórnego.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2021, 8:54 przez tetate, łącznie zmieniany 1 raz.
Warto mieć nowe mieszkanie od dewelopera. No tak mi sie przynajmniej wydaje. Moim zdaniemm jest to chyba lepsza opcja. Sama chciałam np kupić mieszkanie od osoby prywatnej ale co z tego kiedy wyszedł bubel prawny. Bo tam cos kobieta miała co nie było wliczone w mieszkanie. I żaden bank by nam kredytu nie udzielił. Masakra. Dlatego jak mam brac mieszkanie to właśnie prosto od dewelopera jak np to Franciszkańskie - nowe osiedle w Katowicach.
Jeśli chodzi o nowe mieszkania - to ostatnie wolne cztery lokale czekają na osiedlu apartamenty na Gniotku w Mikołowie.
-
kasjuszmag
- Początkujący

- Kontakt:
Nowe mieszkania są w Bydgoszczy, jeżeli chcesz kupić od dewelopera. Ja kupiłem od dewelopera nieruchomość i mogłem wyremontować sobie od zera po swojemu.
Dostępne nowe mieszkania od dewelopera z Katowic. Apartamenty na Gniotku w Mikołowie.
Jeśli szukasz zaufanego dewelopera w Krakowie polecam Matejek.
Rzeczywiście brakuje teraz atrakcyjnych osiedli w Katowicach. Wiem bo siostra rozgląda się za mieszkaniem na Śląsku i te w na osiedlu francuska park bardzo jej odpowiadają. Lokalizacja jest świetna bo blisko do centrum ale do terenów rekreacyjnych też rzut beretem