Aranżacja salonu - jakie dodatki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Aranżacja salonu - jakie dodatki
Jeden meble, na przykład fotel, trochę oderwany kolorystycznie, czy stylem od pozostałych elementów nie musi źle wyglądać, a wręcz przeciwnie, ożywi trochę wnętrze.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Dobrze kupić kilka ramek i umieścić w nich zdjęcia rodziny i zawiesić w salonie. Daje uczucie ciepła i rodzinnej atmosfery w domu
U mnie wnętrze pięknie dopełnił stolik, który zamówiłam w ML System, caly wykonany ze szkła. Projekt architekta wnętrz. Trochę się martwilam, że będzie niepraktyczny, ale okazalo sie ze niepotrzebnie, bo widac, ze to najwyzsza jakosc i nic sie z nim nie dzieje.
Ja uwielbiam oryginalne wazony z prostymi kwiatami, to takie rzadko spotykane a ładnie wygląda
Koniecznie jako dodatek, a a nawet punkt centralny salonu wybierz sofę! Opinie każdego kto odwiedza salon to: wow masz fajną Sofę, kominek, nagłośnienie! Ja swoją mam z home&sofa
-
lideropinii
- Superużytkownik

No nie określilibyśmy sofy mianem dodatku 
A co sądzicie o stojących lampach z "magmą"?
Możesz poszukać inspiracji na blogach interentowych. Ja szukałam ostatnio na ładne mieszkanie. Jest tam spory wybór różnych ciekawych rozwiązań.
a ja od siebie dodam, że dobrą opcją na dodanie charakteru pomieszczeniu są... plisy
u mnie to się sprawdziło w 100%. Zdecydowałam sie na plisy Nafi i salon od razu inaczej wygląda. A przy tym jest to taki praktyczny dodatek 
-
edytazadora
- Początkujący

Mogę się zgodzić co do tego, że oferta jest bardzo bogata jeśli chodzi o różne meble, które są w sprzedaży. Poza meblami także sporo opcji jeśli chodzi o różnorakie dodatki, które znajdują się w sprzedaży więc można dodatkowo swoje wnętrze o różnorakie elementy dekoracyjne uzupełnić.
-
roboczogodzina
- Zainteresowany

od siebie mogę dodać taką praktyczną wskazówkę aby w oknach w salonie zamontować plisy okienne Nafi. Będzie nowocześnie i możesz sobie dobrać dowolny kolor który będzie pasował do dodatków. No i takie rozwiązanie nie przytłoczy salonu jak zasłony.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Przy takim szerokim wyborze materiałów, jaki obecnie oferuje nam rynek, dobór z głową, smakiem, tak aby wszystko było dobrze dobrane i spójne wymaga czasu i nie ma co ukrywać umiejętności aranżacyjnych.
A co sądzicie o kolorowym oświetleniu?
-
Orzeszkowy
- Początkujący

A może tak trochę bardziej unikalnie - takie drzewko Bonsai?
Nie zajmuje dużo miejsca i wygląda efektownie
-
beata.lisek
- Zainteresowany

A co powiesz na taki salon:
https://www.mirjan24.pl/content/481-sal ... -kuchennym
https://www.mirjan24.pl/content/481-sal ... -kuchennym