Vetro. Stanisław Żurawski. Kabiny prysznicowe, zabudowy szklane, lustra
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Zamówiłam sobie kabinę prysznicową pod wymiar i jestem z niej bardzo zadowolona. Wygląda świetnie i wykonana jest starannie. Realizacja była bardzo szybka co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Z całego serca polecam!
Potrzebowałam do łazienki niewymiarowego lustra więc zamówiłam je tutaj i nie spodziewałam się, że przyjdzie tak szybko! Lustro już wisi na ścianie. Polecam!
Mam w mieszkaniu dużą ścianę, na której od dawna chciałem powiesić duże lustro, ale obawiałem się niebotycznie dużej ceny. Szukając ofert w internecie napotkałem na tę – jak się okazało cena była bardzo przystępna a realizacja bardzo szybka.
Potrzebowałem kabiny prysznicowej dobrze wykonanej i w dobrej cenie. Znalazłem ją tutaj – z całego serca mogę polecić!
Zamówiłem tutaj kabinę na wymiar i spełnili moje wszelkie oczekiwania. Firma naprawdę dba o swoich klientów, dlatego warto skorzystać z ich oferty.
-
AdrianoKlimek
- Początkujący

Robiłem większe zamówienie, dlatego wcześniej porównałem oferty kilku firm tego typu, Vetro miało najbardziej korzystną ofertę, dlatego też zdecydowałem się złożyć zamówienie właśnie u nich i był to bardzo dobry wybór, wykonanie jest na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolony i polecam.
-
SlawekSuchy
- Początkujący

Zamówiłem tutaj witryny szklane i są rewelacyjne! Na lepszą firmę trafić nie mogłem, dbają o swoich klientów i jakość produktów które oferują. Polecam!!!