Żyrandol do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Luxury-Lighting
- Początkujący

Re: Żyrandol do salonu
Zgadza się wybór żyrandola czy generalnie oświetlenia do salonu jest uzależniony od tego jaki styl w nim panuje, sprecyzuj najpierw te informacje i wtedy pomożemy, doradzimy podczas wyboru 
Jeśli zdecydujesz się na styl industrialny, to w tym artykule znajdziesz kilka inspiracji: http://www.e-mieszkanie.pl/a/industrial ... 20206.html
A rozważaliście zakup żyrandola kryształowego? Oczywiście dużo zależy od aranżacji konkretnego wnętrza i trzeba to wziąć pod uwagę, więc piszę nieco z własnego doświadczenia. Zaopatrzyłam się w takie cudeńko
. To bardzo nowoczesny, dizajnerski styl, który staje się chyba coraz bardziej popularny. Oczywiście nie ma co ślepo skakać w modę – ale nie o to też mi chodzi. Te kryształy mają po prostu swój niepowtarzalny styl, charakter, to, co ciężko jest jakoś tak „obiektywnie” uchwycić – coś, co przemawia raczej osobiście : ).
. To bardzo nowoczesny, dizajnerski styl, który staje się chyba coraz bardziej popularny. Oczywiście nie ma co ślepo skakać w modę – ale nie o to też mi chodzi. Te kryształy mają po prostu swój niepowtarzalny styl, charakter, to, co ciężko jest jakoś tak „obiektywnie” uchwycić – coś, co przemawia raczej osobiście : ).
Ostatnio zmieniony 01 sie 2018, 7:18 przez Lanss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
joannafracek45
- Początkujący

Ja też uwielbiam inspirować się blogami! Tutaj znalazłam ciekawy wpis odnośnie tego jak wybrać oświetlenie do salonu, więc myślę że i Tobie może pomóc: http://www.e-mieszkanie.pl/poradnik-wne ... -1666.html
-
omnibusek456
- Zainteresowany

ja tak samo mega lubię inpiracje z blogówjoannafracek45 pisze:Ja też uwielbiam inspirować się blogami! Tutaj znalazłam ciekawy wpis odnośnie tego jak wybrać oświetlenie do salonu, więc myślę że i Tobie może pomóc: http://www.e-mieszkanie.pl/poradnik-wne ... -1666.html
Ja ostatnio inspirowałam się wpisem z blogu i był mega pomocny. Dzięki niemu ostatecznie zdecydowałam się na zakup tej lampy i muszę szczerze polecić, bo jestem mega zadowolona: 

Myślę, że cena to ostatnia rzecz, którą powinniśmy brać przy wyborze lamp. Mam oczywiście na uwadze, że rozpatrujemy lampy w naszym budżecie.
Dobry pomysł, i chyba najbardziej rozsądny, to kupowanie lamp w sklepie, a nie przez internet.
Aczkolwiek można przed taką wycieczką zobaczyć, co jest na rynku, żeby mieć pojęcie w czym wybierać.
Ja kupiłem lampę polskiej firmy Kutek Mood, bardzo dobra jakość.
Dobry pomysł, i chyba najbardziej rozsądny, to kupowanie lamp w sklepie, a nie przez internet.
Aczkolwiek można przed taką wycieczką zobaczyć, co jest na rynku, żeby mieć pojęcie w czym wybierać.
Ja kupiłem lampę polskiej firmy Kutek Mood, bardzo dobra jakość.
-
kowalska201
- Początkujący

Żyrandol do salonu musi przede wszystkim pasować stylem do całej aranżacji. Tak jak napisał ktoś wyżej, cena nie gra roli jeśli chodzi o wybór czegoś, co ma nam służyć długie lata. Oprawy w chyba każdym możliwym stylu możesz znaleźć tutaj: https://mlamp.pl/
Wszystko zalezy w jakim stylu mamy urządzony dany salon.
Myślę, że też bardzo ważną rzeczą jest dopasowanie odpowiedniego osprzętu jak np z Ospela
producent ma bardzo wiele fajnych kolekcji 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Warto zróżnicować oprawy oświetleniowe nawet w obrębie jednego pomieszczenia nie jest to błędem.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
świetne oświetlenie znajdziesz na elampy.pl maja duzy wybor i niskie ceny
My ostatnio montowaliśmy lampę w pokoju dziennym. Przyszli goście, to każdy chciał zrobić zdjęcie. Teraz to pół rodziny taką będzie miało.