Stolik do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Stolik do salonu
Myślę, że warto abyś również odwiedził ofertę sklepu internetowego Edinos, gdzie znajdziesz szeroki wybór pięknych stolików kawowych do salonu. My z żoną szukaliśmy odpowiedniego dość długo, ponieważ w mieszkaniu też jesteśmy ograniczeni przestrzenią i zdecydowaliśmy się na piękny stolik druciany, a dokładnie model Brande. Zobacz sobie ich propozycje na edinos.pl i jeśli chodzi o design to zdecydowanie najlepsze miejsce, poza tym ceny również według mnie są odpowiednie, jak za taką jakość wykonania.
- ChybaRyba1
- Zainteresowany

- Kontakt:
Mi się za to podoba coś takiego
Aranżacja z loftdecora.pl

-
beata.lisek
- Zainteresowany

O ciężka sprawa. Jest tak duży wybór, że trudno jest zdecydować się na jeden stolik kawowy.
Boski jest ten stolik. Podoba mi się asymetryczna rama.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Mi tez się podoba tylko ciekawa jestem czy meble z czarnymi ramami aby nie wyjda szybko z mody... Wole stawiac na klasykę. No i jeśli salon jest niewielki, warto postawić na ławę rozkładaną. Którą bedziemy mogli rozłożyć jeśli na przykład będziemy gościli więcej osób.
W sklepach można znaleźć również ławy, które można łatwo przerobić na pełnowymiarowy stół.

Dzieki temu nie trzeba zagracać pomieszczenia dodatkowymi meblami.
W sklepach można znaleźć również ławy, które można łatwo przerobić na pełnowymiarowy stół.

Dzieki temu nie trzeba zagracać pomieszczenia dodatkowymi meblami.
W sklepie Meble BlackArt są bardzo ładne ławy, mam jedną z nich u siebie, jestem zadowolona, że postanowiłam ją kupić, salon dzięki niej stał się przytulniejszy
-
katarzyna.mlynska4
- Zainteresowany

Ja piękny stolik kupiłam od Moon Wood i jestem baaaardzo zadowolona 
Fajne stoliki z dobrych materiałów i co najważniejsze produkowane w Polsce, robione również pod wymiar można zamówić w Meblarni kupowałam i jest bardzo zadowolona. Zobacz na stronie albo zadzwoń fachowcy pomogą i doradzą.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2020, 13:00 przez Misiekkk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
justynka89
- Zainteresowany

Ja widziałam podobne stoliki w Abra, nawet kiedy niedawno byłam na zakupach, ale zgadzam się, że czarne ramy mogą niedługo wyjść z mody.
-
Magda.Olech
- Zainteresowany

Może coś takiego: https://blog.mirjan24.pl/stolik-kawowy
W sieci na pewno sklepów, które oferują meble nie brakuje. Ja miałem okazję kupować między innymi hokery i stolik kawowy do domu przez internet i jestem zadowolony. Sensowne ceny a produkty, które swoją estetyką się wyróżniają. Na pewno jeśli ktoś będzie szukał takich mebli, które będą zaskakiwać to w tej ofercie sporo ciekawych projektów można spotkać.
Ten stolik kawowy jest dla mnie obłędny!
Tutaj go znalazłam: https://www.mirjan24.pl/content/481-sal ... -kuchennym
Tutaj go znalazłam: https://www.mirjan24.pl/content/481-sal ... -kuchennym
-
elabarbara
- Aktywny

Ostatnio modne się zrobiły stoliki z palet mi się bardzo podobają, próbuje namówić męża by taki zrobił bo to raczej nic trudnego, znalazłam nawet poradnik jak zrobić
mam nadzieje że uda mi się go przekonac.
mam nadzieje że uda mi się go przekonac.Re: Stolik do salonu
Z oferty [...] możesz wybrać dobre propozycje jeśli chodzi o meble do swoich wnętrz. Firma ma bardzo duży wybór mebli, w tym również sporo nowoczesnych propozycji, a większość produktów jest od pewnych producentów więc faktycznie można liczyć na dobrą jakość tych mebli.
Witam – mój narzeczony chce, żebym zrobił dla niej stolik kawowy, ale naprawdę mam problem z określeniem rodzaju drewna, którego powinienem użyć. Nie mówiąc już o tym, czy jest to w ogóle projekt, którego jestem wystarczająco kompetentny, aby się podjąć. Czy ktoś ma jakieś przemyślenia/sugestie?
Dziękuję!
Dziękuję!