wybór dostawcy materiałów budowlanych
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
HardWorker
- Początkujący

Re: wybór dostawcy materiałów budowlanych
I słusznie bo dzięki temu możesz dowiedzieć się wielu opinii o danym sprzęcie czy sklepie, od tego także jest forum, to zwiększa bezpieczeństwo podczas zakupów 
polecam firmę Seven. Ja od lat robię zaopatrzenie u nich. Bardzo dobra oferta, produkty pierwszorzędne i jakość obsługi też bije na głowę konkurencje.
Artykuły budowlane i remontowe znajdziesz także w ofercie sklepu Arsen24. Zamówiłem stamtąd wszelkie niezbędne materiały do przeprowadzenia remontu swojego domu. Byłem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy i niskiej ceny zamówienia.
Ja mogę polecić firmę MSM z dolnośląskiego. Mają dobre ceny i polecili mi rzetelnych fachowców w kryzysowej sytuacji
-
Jendrula469
- Zainteresowany

A gdzie zaopatrujecie się w artykuły złączne ? bo ja ostatnio namierzyłem fajna firmę i zacząłem z nimi współpracować i wszystko jest na 5+.
-
BartekKowalski
- Aktywny

Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci centrum budowlane Domet24 z Ostrowa Wielkopolskiego. Zamawiałem stamtąd materiały podczas budowy swojego domu. Posiadają szeroki wybór narzędzi, pokryć dachowych, tynków, farb, dociepleń oraz wiele innych produktów.
-
Dekorator_123
- Początkujący

Ja kupowałem materiały budowlane od firmy patron-bis. Kupiłem tam między innymi laminaty HPL, czy laminaty metaliczne w przystępnych cenach, polecam!
Polecam zaopatrzyć się w sklepie Knauf. Mają bardzo duży wybór więc na pewno coś znajdziesz. Ich produkty są bardzo dobrej jakości. Cena też jest bardzo dobra.