Parawan czy zasłonka ???
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
marcinpolska
- Początkujący

Re: Parawan czy zasłonka ???
zasłonka tylko i wylacznie..
Zasłonka ma to do siebie ,że się przylepia i jest nie przyjemna.
Przylepiająca się zasłonka potrafi mocno uprzykrzyć kąpiel...
-
martinrekk
- Zaawansowany

Właśnie niedawno zastanawiałem się, czy robić zabudowę balkonu, ale wybrałem parawan dekoracyjny, coś w tym stylu http://www.fototap.pl/parawany, tylko z neutralnym wzornictwem i dobrze mi się dopasował do aranżacji. Poza tym, jak mi się znudzi to po prostu sobie przestawię lub kupię inny. Dobra, elastyczna opcja na wydzielenie przestrzeni i na ukrycie się przed niepożądanym wzrokiem, przynajmniej w moim przypadku 
Współdzielę duży pokój z jednym człowiekiem, żeby obniżyć koszty utrzymania w dużym mieście. Szukaliśmy ze współlokatorem niedawno rozwiązania, żeby zapewnić sobie więcej prywatności. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na https://www.fototap.pl/parawany. Parawan dekoracyjny, pięcioczęściowy to idealne rozwiązanie w takim przypadku. Prywatność zachowana, szybko można złożyć i schować, nikomu nie przeszkadza, łatwo się przestawia i naprawdę stabilny, o co się najbardziej martwiłem przy zamawianiu.
-
Mortimerius
- Początkujący

ja mam szybę taką która odsłania od reszty łazienki, ale jest jak to szyba przezroczysta :/ chociaż uważam że to fajnie wygląda
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

W tej kwestii decyduje moim zdaniem subiektywne odczucie każdego, kto urządza łazienkę. Oba rozwiązania specjalnie od siebie się nie różnią i obie rzeczy spełniają dobrze swoje zadanie.
My sami zrobilismy sobie taki parawan nawannowy. Nawet mamy specjalne szkło hartowane kupione, wykonali nam na zamówienie.