Witam,
posiadam starą instalację centralnego ogrzewania. Chciałbym ją unowocześnić, co mógłbym jak najmniejszym kosztem zmienić?
Pozdrawiam serdecznie.
ps. jezeli znacie jakiegość fachowca który nawet odpłatnie przyjży się tej istalacji proszę o kontakt
Centralne ogrzewania, unowocześnienie
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Re: Centralne ogrzewania, unowocześnienie
Ja wyrzuciłem... i jestem mega zadowolony. Założyli mi rekuperację elektryczne ogrzewanie , klimatyzację. Za wszystko zapłaciłem w 2015r 12000zł. teraz mam wiekszy komfort i rachunki 2 x mniejsze niż za gaz.SafeHouse pisze:Witam,
posiadam starą instalację centralnego ogrzewania. Chciałbym ją unowocześnić, co mógłbym jak najmniejszym kosztem zmienić?
Pozdrawiam serdecznie.
ps. jezeli znacie jakiegość fachowca który nawet odpłatnie przyjży się tej istalacji proszę o kontakt
rekuperacja od 1989r
Będzie szansa na podanie dokładnie modelu Viesmanna, pomp które zastosowałeś??
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Wyrzuciłem viessmanna a nie zastosowałem. Wyrzuciłem też ogrzewanie centralne, bo jest drogie nieefektywne i kiepski komfort.SafeHouse pisze:Będzie szansa na podanie dokładnie modelu Viesmanna, pomp które zastosowałeś??
rekuperacja od 1989r
-
Konsultant Viessmann
- Superużytkownik

Jeżeli masz jakieś pytania do naszych urządzeń, to chętnie odpowiemSafeHouse pisze:Będzie szansa na podanie dokładnie modelu Viesmanna, pomp które zastosowałeś??