Gdzie kupić meble
-
Maciuszek87
- Aktywny

Gdzie kupić meble
Chcemy zrobić w końcu remont i szukamy do salonu jakichś sensownych mebli. Jak ktoś z Was ma sprawdzony sklep, który jest w stanie dobre meble zaproponować i dobre ceny to chętnie skorzystamy z podpowiedzi. Raczej zależy nam na czymś w klasycznej stylistyce.
Re: Gdzie kupić meble
Ostatnio kupowaliśmy narożnik do salonu i polecić mogę sklep Megismeble. Pod kątem tego typu elementów jak właśnie narożnik czy sofa mają bardzo duży wybór i szybko realizują zamówienia, więc każdy powinien coś wybrać dla siebie. Zarówno klasyczne modele, estetyka i wzornictwo jak i propozycje w nowoczesnym stylu więc na spokojnie polecam ich ofertę przejrzeć.
U mnie w salonie akurat lepiej sprawdza się sofa rozkładana, ale to już kwestia gustu i dostępnej przestrzeni.
Widze że wątek juz ma swój czas za sobą, ale chyba temat wiecznie aktualny
jak chodzi o regaly, stoliki i wszystkie tego typu rzeczy to zachęcam do zero waste,grupy oddam/zamienię, olx i ogłoszenia lokalne. Trochę farby i meble jak nowe
a jak już potrzebuję/chce nowych mebli no to zamawiam. Na przykład łóżko dębowe mi robili lokalni stolarze, kawał pieniędzy ale warto. Do salonu też naroznik u polskiego producenta, Puszman, taki tylko jasnozielony:

i super sprawa, na inny bym nie wymieniła nawet za darmo. Lokalne firmy+z drugiej ręki i dom piękny jak ta lala

i super sprawa, na inny bym nie wymieniła nawet za darmo. Lokalne firmy+z drugiej ręki i dom piękny jak ta lala
A w jakim stylu chcecie urządzić mieszkanie?