jakie kafelki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: jakie kafelki?
Płytki różnego formatu, różne wzory znajdziecie w salonach bokaro, sprawdźcie tylko czy w waszej okolicy jest ten salon i na prawdę warto tam wybrać się na zakupy.
Fajne, nowoczesne płytki wybraliśmy w sklepie Domeko. Wybór był przeogromny, mnóstwo wzorów i kolorów. Udało nam się dopasować wszystko tak, że w efekcie łazienka wygląda jak malowana.
A ja chcę zmienić wygląd łazienki na dole i poszukuję granatowych płytek na podłogę. Ktoś może wie, gdzie kupić takie bez wzorów? Mogę być matowe lub w połysku.
na pewno sporo płytek znajdziesz w Cermagu - maja duży wybór i na prawdę można tam znaleźć wszystko czego sie potrzebuje bo wybor jest duży. I na każdą kieszeń.
W Warszawie jest fajny salon sprzedaży - Cristopol. Mam od nich płytki do łazienki, do kuchni i do salonu, bo tam też właśnie układałem zamiast paneli. wybór duży, ceny okej, dostawa bardzo szybka
ja dorwałam fajne płytki wlasnie w Cermagu - a mają całkiem spory wybór więc tak na prawdę długo się zastanawiałam nad tym jakie będą najładniej wyglądać w mojej łazience
Uwielbiam kolory ziemi, beże, brązy a na podłodze w łazience płytki drewnopodobne. Przejrzyjcie sobie ofertę salonów Bokaro, mają dużo ciekawych kolekcji a i aranżacji też sporo.
Do łazienek jest bardzo dobra wapienna gładź Acryl Putz Renova o właściwościach antybakteryjnych. Bardzo dobrze mi się nią pracuje. Nie ma problemów z jakością, przyczepnością, potem szlifowaniem. Daje ładne i równe ściany, w łazience to podstawa
A może panele wodoszczelne? Można zachować stylistkę podłóg z całego domu, a właściwości mają idealne do łazienki? Poczytaj
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Zarówno kafelki jak i pozostałe materiały wykończeniowe powinny wynikać ze stylu aranżacji, z projektu. Dopiero jak mamy pomysł na wnętrze to powinniśmy szukać materiałów, które nam go stworzą, inaczej będziemy błądzić wśród tysięcy dostępnych na rynku produktów. Inne kafle wybierzemy do łazienki nowoczesnej, a inne do stylowej. Inaczej położymy kafle we wnętrzu w powracającym i coraz modniejszym stylu PRL, a inaczej w loftowym, chociaż mogą być to te same kafle.
oczywiscie, warto dobrze dobrać do wystroju. Ja długo szukałam odpowiednich płytek, trafiłam na takie w Cermagu i na prawdę pięknie wygląda teraz moja łazienka!
-
gskibinska381
- Początkujący

ja bardzo cenie sobie Tubadzin. Nie zna osoby ktora narzekalaby na jakosc. My kupowalismy do dwoch lazienek w Bomarze2. Tam zreszta nam doradzili. Narazie drugi rok i pieknie sie prezentuja:)