Jaki wybrać typ rusztowania ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki wybrać typ rusztowania ?
Według mnie powinieneś zainwestować w profesjonalne systemy asekuracji - w przypadku takich prac środki ochrony indywidualnej są niezbędne!
To ja z kolei dodam od siebie, że wynajmem rusztowań na terenie Warszawy i całego województwa mazowieckiego zajmuje się firma DAGBUD&MARBUD. Znajdziecie u nich w przyjaznych cenach m.in. rusztowania pod elewacje, reklamy, rusztowania podwieszane a także platformy robocze. Na plus fakt, że firma zapewnia też transport i montaż rusztowań, także działa kompleksowo, ja w każdym razie oceniam ich jak najlepiej.
Zgadzam sie z poprzednikami - zostaw to profesjonalistom bo to bardzo niebezpieczna sprawa. Mogę polecic Ci firmę Accen oferującą sprzęt asekuracyjny do pracy na wysokości - w ofercie firmy znajdziecie środki ochrony zbiorowej w pracy, jak i środki ochrony indywidualnej. Oferują najwyższej jakości zabezpieczenia przed upadkiem wraz z profesjonalnym montażem i konserwacją.
-
kasjuszmag
- Początkujący

- Kontakt:
Polecam wynająć rusztowanie będzie bezpiecznie, a po budowie oddajesz i nie zabiera miejsca.