Najtańsze ogrodzenia panelowe
Re: NAJTAŃSZE OGRODZENIA PANELOWE
Usługi związane z szeroko rozumianą branżą systemów ogrodzeniowych świadczy firma Arkadia. W sprzedaży posiadają różnego rodzaju ogrodzenia przemysłowe i do prywatnych posesji, a także ogrodzenia metalowe i panelowe. Wysoka jakość i dobre ceny.
Myślę że najtańsze ogrodzenia jakie widziałem z tych lepszych oczywiście to ogrodzenia i mury samonośne Gardeo, mi się najbardziej podoba Rotterdam ale ogólnie Pozbruk ma dość szeroką ofertę więc jest w czym wybierać.
grot stal robi ładne ogrodzenia panelowe i bramy z napędem
To ja mam trochę inne pytanie - załóżmy, że zrobię takie ogrodzenie - a za 2-3 lata zechcę zamiast panelu z siatki powiesić przęsło ogrodzeniowe panelowe - stalowe - np. na zamówienie - czyli wysokość, szerokość i mocowania idealne do słupków.. Czy takie słupku - 40/60 wytrzymają? Słupki planuje betonować w otworze (walec po wiertnicy) - średnica 30cm, głębokość minimum 80cm.
Poza tym jakie macie opinie na temat ogrodzeń panelowych od firmy Metalurgia?
Poza tym jakie macie opinie na temat ogrodzeń panelowych od firmy Metalurgia?
http://www.forumbudowlane.pl/
-
marekmitan
- Aktywny

Miałem okazję korzystać z oferty TomPol dwukrotnie, na etapie budowy, gdy założyliśmy siatkę i potem już przy właściwym ogrodzeniu panelowym. Polecam, w obu przypadkach sprawnie zrealizowana usługa, wszystko na wysokim poziomie.