Jakie meble do salonu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Re: Jakie meble do salonu?
Ja szukam teraz jasnej sofy. Możecie mi podesłać propozycje?
Też miałem tyle pomysłow, ile Wy i żaden jakoś nie przemawiał do mnie... Znajomy polecił sofę, którą kupił do nowoczesnego, przestrzennego biura
No i tym sposobem też dałem się namówić
Sofa jest w bardzo nowoczesnym stylu, solidna, mebel na lata.
No i tym sposobem też dałem się namówić Re: Jakie meble do salonu?
Chyba nie zdecydowałbym się w życiu na taką sofę. Zbyt futurystyczna.
Salon to miejsce reprezentatywne, także trzeba dołożyć starań, żeby było stylowo, ale też praktycznie. Nie jest tak łatwo znaleźć dobrej jakości meble, do tego stylowe. Jak jesteście z okolic Opola, to warto sobie sprawdzić Meble KleRo na Szarych Szeregów, mają duży wybór, piękne komody i witryny.
To zależy w jakim stylu masz zrobiony salon, u mnie całe mieszkanie zrobione jest w stylu nowoczesnym więc takie same mam meble do salonu. Jeżeli chodzi o to gdzie kupić meble to zdecydowanie polecam zrobić to online, ceny są atrakcyjniejsze a wybór zdecydowanie większy niż w sklepie stacjonarnym 
AniaO - ekspertka jedyna w swoim rodzaju! 
Ja mogę bez wątpienia polecić Kielecką Fabrykę Mebli. Najpierw u siebie w mieście szukaliśmy, ale w internecie sporo osób właśnie o KFM pisało i się zdecydowaliśmy. Jakościowo i cenowo naprawdę ok.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jakość mebli jest niewątpliwie istotną kwestią, a sam wybór stylu, czy kolorystyki musi być kompatybilny ze stylem aranżacji.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Worki, pufki są fajne. Nie zajmują wiele miejsca i łatwo je przechowywać.
-
SebastianKrol
- Zainteresowany

Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości propozycji w zakresie mebli do swojego wnętrza to polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez sklep meblowy Edinos. W którym znajdziecie szereg propozycji jeśli chodzi o jakość, styl i jednocześnie pełne wsparcie ze strony obsługi klienta.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Jak dla mnie warto jest zainwestować w
Wygodną sofę, najlepiej na narożnik bo mozna się na nim w sposób komfortowy rozsiąść
Meble rtv ( obecnie jest wiele nowoczesnych meblościanek)
Ławę przed narożnikiem
Dobrze jest rownież postawic stól jesli macie na niego miejsce, jest wygodny do spożywania posiłków i jest nieoceniony jak odwiedzają nas znajomi.
Jeśli moge polecić dobry sklep, to będzie to sklep Meble Arkadius. W sklepie zamawialismy meblościankę do salonu.

Wygodną sofę, najlepiej na narożnik bo mozna się na nim w sposób komfortowy rozsiąść
Meble rtv ( obecnie jest wiele nowoczesnych meblościanek)
Ławę przed narożnikiem
Dobrze jest rownież postawic stól jesli macie na niego miejsce, jest wygodny do spożywania posiłków i jest nieoceniony jak odwiedzają nas znajomi.
Jeśli moge polecić dobry sklep, to będzie to sklep Meble Arkadius. W sklepie zamawialismy meblościankę do salonu.

-
julianna123
- Początkujący

ja niedawno wymieniałam wypoczynek w salonie i kupiłam bardzo fajny komplet w Skuza Meble. Sama sobie wybrałam kolor kanapy i foteli (taka butelkowa zieleń - wygląda ekstra!). Ale mają też u siebie komody i szafy więc polecam zerknąć
mają rozsądne ceny i meble jakościowo też są fajne.
Super sofy znajdziecie u Puszmana
Swoją prostotą i ciekawym wyglądem urzekła mnie sofa jasper
Prezentuje się naprawdę znakomicie 

Jeśli będziesz chciała iść w stronę klasyki to myślę, że dobrą opcją będzie
Bardzo fajnie się prezentuje, pikowane poduszki więc obecnie bardzo modna propozycja. Ogólnie wydaje mi się, że do różnych stylów wnętrza można wpasować. Bardzo ładnie wykończona, materiał wydaje się być solidny, mam nadzieje, że w dłuższej perspektywie będzie się sprawdzać i nic się z nią nie będzie działo.
-
Lempartka13
- Początkujący

Ostatnio z mężem sporo oglądaliśmy mebli w internecie i natrafiliśmy na stronę internetową
Szukaliśmy stolika kawowego i tam znaleźliśmy nasz wymarzony
Zdjęcie:

Zdjęcie: