Jakie łóżko ? Jaki materac?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie łózko ? Jaki materac?
Produkty, które znajdziesz w sklepie mkfoam, zagwarantują Ci komfort podczas snu i wypoczynku. W ofercie można znaleźć materace wodne, kieszonkowe i lateksowe na zamówienie w różnych wymiarach, poduszki ergonomiczne, łóżka tapicerowane z zagłówkiem w stylu retro oraz wiele innych produktów.
Wybierając materac do sypialni powinniśmy dobrze się zastanowić jako że zdrowy sen jest bardzo ważny dla naszego zdrowia. Dobrze sprawdzają się materace kokosowe, polecam.
Trzeba się dobrze zorientować, rozpatrzeć w rodzajach łóżek i materacy, żeby dobrze wybrać takie, które będą dla nas najlepsze. Jest to nie lada wyzwanie, bo wiele aspektów trzeba wziąż pod uwagę. Żeby się nie pogubić w tym wszystkim warto skorzystać z czyjejś wiedzy i wesprzeć się jakimś poradnikiem. Ja korzystałam z tego https://poranny.pl/nie-tylko-estetyczny-design-czym-jeszcze-musi-cechowac-sie-dobre-lozko/ar/13993747 Bardzo mi pomógł w dokonaniu właściwego zakupu. Jestem naprawdę zadowolona.
-
Karol1978aaa
- Początkujący

my mamy z agaty serię materacy sllep od sembelli. Są dobre jakościowo i atrakcyjne cenowo. Z żoną śpimy na sprężynowym, a dzieciaki mają piankowe. Poleciła nam je kiedyś sąsiadka, która tam pracuje.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Możecie polecić dobry materac do 1000 zł?
ja kupiłam materac z sypialniaplus.pl - bardzo wygodny i komfortowy jest. Śpi się rewelacyjnie i wygodnie! jestem zadowolona
-
Arkadia Salon Snu
- Początkujący

Jaki rozmiar Pana interesuje ?ArkadiuszKrol pisze:Możecie polecić dobry materac do 1000 zł?
Mnie interesuje rozmiar 160x200 
-
Klaudia20435
- Początkujący

Ja mam materac piankowy i jestem z niego bardzo zadowolona. Kupiłam go w fabryce materacy. Na prawdę polecam zapewnia komfort snu na najwyższym poziomie. 
-
VictoriaViki
- Początkujący

Na szczęście pootwierali sklepy i mogłam wypróbować różne materace "na sobie" . Wybór nie był łatwy, ale spodobał mi się materac cupido z firmy Sembella. Nie myślałm, że materac piankowy może być taki wygodny, bo do tej pory mieliśmy tylko sprężynowe. Na szczęście nie należę do osób bardzo zdecydowanych i po powrocie do domu ku mojemu zdziwieniu ujrzałam na niego promocję w necie i zaoszczędziłam praktycznie 1/4 ceny. Zamówiłam i teraz czekam... Jak widać kto szuka nie błądzi... Brawo Ja!!! 
A ja polecam zadzwonić do e-goodnight Pan Mateusz super doradzi. Ja sama kupiłam tam teraz łóżko tapicerowane z materacem bo promo była, ze materac 10% taniej
.
Nam np. stolarz przerobił stare łóżko dębowe na bardziej pasujące do naszego wystroju sypialni i do tego zakupiliśmy stelaż i materac z Sembelli. Jesteśmy bardzo zadowoleni z komfortu snu.
proponuję z agaty meble materac vita. kupiliśmy go w dobrej cenie i pianka bultex jest mega wygodna
Słyszałem od znajomego dobre rzeczy o tych materacach, to jest pianka czy sprężyny?PINOKIO12 pisze:proponuję z agaty meble materac vita. kupiliśmy go w dobrej cenie i pianka bultex jest mega wygodna
Re: Jakie łóżko ? Jaki materac?
Polecam łóżka kontynentalne np. coś takiego jak w tej inspiracji: https://www.mirjan24.pl/content/474-syp ... ynentalnym