Dobra firma budowlana
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Dobra firma budowlana
Po remoncie jaki dokonała dla nas firma PROBUD jestem zachwycony. Doskonale wykonana robota, o każdy szczegół zadbano priorytetowo. Polecam !
o takich dobrych specjalistów wcale nie jest prosto, warto podpytać znajomych albo poszukać namiarów w sieci. Takie sprawdzone ogłoszenia internetowe związane także z branżą budowlaną znajdziecie w serwisie Pokato. Można tu też sprawnie i bezpłatnie dodać swoje własne ogłoszenia,m reklamując w ten sposób swoją działalność albo sprzedając niepotrzebne nam już przedmioty.
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Nasz dom budowała firma Espiro Property. Bardzo polecam
Mają 40 lat doświadczenia, świetnych profesjonalistów, a do tego są solidni i trzymają się terminów oraz umowy. Jednym z zapisów jest gwarancja ceny - tak więc płaci się tyle, na ile firma wyceni prace. Nie ma zaliczek, po każdym zakończonym etapie rozliczaliśmy się za ich wykonanie. Współpraca z firmą i komunikacja - wzorowa.
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Ja już planuję swoja budowę na działce i muszę załatwić jeden kontener budowlany typu socjalnego i wiem, że takie kontenery można wynająć w firmie Ramirent. Słyszałem bardzo dużo opinii o tej firmie i myślę, że warto im zaufać.
-
Wiktor7000
- Początkujący

Witam
ja mam sprawdzonych fachowców firma PROBUD Tomasz Graf
ja mam sprawdzonych fachowców firma PROBUD Tomasz Graf
A, nie szukałeś firm, które udostępniają swoich podwykonawców budowlanych? To w sumie jakbyś współpracował z generalnym wykonawcą, ale masz poszczególne ekipy.
Firmy Ramirent nie znam ale mogę polecić Mobilne Kontenery z LIgoty Pięknej koło Wrocławia z której korzystałem. Duży wybór przystępne ceny i super obsługa.
Mogę polecić z czystym sumieniem firmę AURIS, która budowała nam dom. Działają w okolicach Warszawy i specjalizują się w budownictwie domów jednorodzinnych. Firma solidna, działa bez zarzutu. Co też ważne, to że nie wymagają zaliczek.
Nasz dom budowała firma Espiro Property i również nie pobierała zaliczki. Co więcej, dostaliśmy gwarancję, że cena się nie zmieni do czasu rozpoczęcia umowy. Szczerze polecam.
-
Masertiger
- Aktywny

ADZ System robi hale mury i składy z bloków betonowych są z małopolski, polecam
U nas ze wszystkim - od budowy domu, przez jego wykończenie po montaż ogrodzenia i założenie ogrodu - dobrze się spisała firma TS-koncept z okolic Lublina. Co więcej u nich kupowałem większość materiałów budowlanych, bo i to oferują i to w korzystnych cenach. Także, jak widzicie, działają kompleksowo a ja dodam jeszcze, że solidnie, terminowo, po prostu profesjonalnie, dlatego warto sobie ich sprawdzić.
Też właśnie moim zdaniem spokojnie można korzystać z takich stron jak domzcegly.pl. Mają bardzo fajne i praktyczne realizacje
Zdecydowanie domek szkieletowy może być całoroczny i nie ma z tym żadnych problemów. Możesz na spokojnie kontaktować się między innymi z Drew Dom. Firma specjalizuje się w takich domkach. Ma w ofercie sporo projektów więc można coś wybrać, można też skorzystać z ich podpowiedzi odnośnie tego jakie rozwiązania dla siebie będzie najlepiej wybierać. Sama budowa idzie bardzo sprawnie, na taki domek nie trzeba długo czekać.
-
Aleksander98
- Początkujący

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, której można zlecić budowę piwnic grobowych to polecam zapoznać się z ofertą firmy Piwnice Grobowe. Firma zajmie się budową betonowych piwnic grobowych, jak i ram betonowych.