Remontuje stare mieszkanie i mam problem z robactwem w kuchni. Polecacie jakąś firmę, u której dezynsekcja, przebiega sprawnie, i przede wszystkim jest w dobrej cenie??
Robale w kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Robale w kuchni
Witam.
Remontuje stare mieszkanie i mam problem z robactwem w kuchni. Polecacie jakąś firmę, u której dezynsekcja, przebiega sprawnie, i przede wszystkim jest w dobrej cenie??
Re: Robale w kuchni
nie napisales nawet miasta to kto ma wiedziec
-
iwona.kukula1
- Początkujący

kup jakiś specyfik w markecie do tego spryskiwacz i jedziesz z tematem
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Kiedyś wynajmowaliśmy dom przez dobrych 10 lat i kiedy moja córka dorosła i założyła swoją rodzinę dom stał się jej własnością. Niestety poprzedni lokatorzy jednym słowem niedbali o dom i pozostawili po sobie lokatorów w postaci karaluchów. Jedynym ratunkiem była dezynsekcja i zamówiliśmy firmę i rozprawili się z niechcianymi lokatorami.
-
Aleksander98
- Początkujący

Znam to niestety.... my mieliśmy podobną sytuację ale u nas tak właśnie zapuszczone bylo mieszkanie w bloku po poprzednich lokatorach. Wiadomo, że nie chcieliśmy ludzi sprawdzać i robić niespodziewane naloty i zaufaliśmy ludziom. Mieszkanie musieliśmy poddać dezynfekcji i taką usługę zamówiłem w firmie.