Meble z litego drewna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble z litego drewna
chciałbym miec takie meble. Trudno teraz nawet o dobry materiał na takie meble.
Świetnej jakości lite drewno z sosny i świerku zamawiam u Limbor. Oferuje wysokiej jakości produkty w konkurencyjnych cenach. Profesjonalna obsługa.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Piękne są takie meble. Niestety też bardzo drogie.
Czasem naprawdę bardzo drogie. Wiem, że w porównaniu z meblami od stolarza, robionymi na zamówienie wiele opcji wypada blado, ale ostatnio (ku mojemu zdziwieniu!) znalazłam w abra meble krzesła z litego drewna, w całkiem dobrej cenie. Jak się okazało są też dość solidne. Jak to się mówi, szukajcie a znajdziecie 
Firma REVIA na rynku jest od 1998 roku także wiadomo, że skoro utrzymuje się na rynku jest doskonała. Tak naprawdę dopiero przekonałam się o tym jak dotarł do mnie mój wypoczynek.. Brakuje słów, naprawdę. Wykonanie, kolorystyka.. No przepiękne!
Ja marzę o takim salonie: https://www.mirjan24.pl/content/456-sal ... owojorskim
bardzo podoba mi się ten styl, a meble wyglądają jak z naturalnego drewna.
bardzo podoba mi się ten styl, a meble wyglądają jak z naturalnego drewna.
Jeśli mebel będzie w pełni robiony ręcznie i zdobiony to musi kosztować Gdzie na swiecie Hand Made jest tani? Natomiast z drugiej strony na pewno będzie to taka opcja, która sprawi, że te meble będą się wyróżniać. Wcale nie m za wiele takich firm; polecam meble Bramble, są naprawdę wyjątkowe. No i można je kolorystycznie personalizować.
-
karolina212
- Początkujący

Meble z których będziesz zadowolona przez lata znajdziesz na pewno na stronach z ogłoszeniami : Komplety Mebli - sama kupiłam tak meble i jestem naprawdę zadowolona