Jaki węgiel/miał węglowy kupujecie - czym się kierujecie?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Re: Jaki węgiel/miał węglowy kupujecie - czym się kierujecie?
Ja przede wszystkim kieruję się opinią znajomych oraz osób na forach internetowych. Możesz sprawdzić ofertę firmy haldex.com.pl. Posiadają bardzo dobrej jakości produkty w przystępnych cenach. Jest to sprawdzony przeze mnie dostawca więc nie będziesz miał żadnych problemów.
szukam opinii na temat firmy Matertrans ktoś, coś wie na ich temat? jak z jakością?
W kwestii wysokiej jakości opału polecam zgłosić się do Energobielsk. Świetny kontrahent, z którym współpraca to przyjemność. Wysoka dbałość o zadowolenie klienta, jakość i terminowość. Zamawiam u nich regularnie.
najlepszy węgiel jaki kupuję moim rodzicom to ekogroszek to Orzech II czerwony od Polski Węgiel Dystrybucja darmowa dostawa jest wielkim plusem, bo moi rodzice nie mają zbyt wiele pieniędzy. Rodzice mają malutkie mieszkanie, a dzięki temu, że węgiel jest zapakowany, w domu jest przyjemniej węgiel nie rzuca się w oczy, worki można łatwo poukładać, w pomieszczeniu gospodarczym, a Tata który nie może zbyt wiele dźwigać, daje sobie radę z mocnym workiem 25kg , którego zresztą nie musi zbyt wiele dźwigać, bo węgiel jest tak dobrej jakości, że na bardzo długo starcza, i utrzymuje wysoką temperaturę na kotle w nocy, dzięki czemu nie muszą już pilnować pieca w nocy i wstawać aby "podłożyć do pieca" co pamiętam z dziecinstwa. Wczoraj zrobiłem zamówienie, bo znów pojawił się w ofercie, a ostatnio znikał bo widać ma duże wzięcie, dlatego od razu zamówiłem zapas na cały przyszły sezon grzewczy.
Jak chcesz kupić dobry opał polecam ci skład Sobianek, zamawiałem tam w zeszłym roku. Spoko, węgiel najwyższej jakości, z certyfikatami. Pewne pochodzenie.
Też polecam Sobianek. Dobry skład, duży wybór opału, najlepszej klasy, i zagraniczny i z polskich kopalń
W Sobianek byle czego nie kupicie. Potwierdzam, dla nas sprawdzony sklad, pewniak. Zawsze wegiel z certyfikatami, najwyzszej jakosci