Zakup mieszkania jest poważną inwestycją, często na długie lata. Dlatego dobrze jest sprawdzić, czy deweloper, od którego chcemy je kupić jest rzetelny, a budowane przez niego mieszkania ? funkcjonalne i dobrze wykonane. W tym dziale możesz poznać opinie na temat różnych deweloperów.
Godnym polecenia jest deweloper WSM DOM. Właśnie rozpoczął nowy projekt Apartamenty Dziwnów Klimaty Bałtyku. Kameralne osiedle położone nad morzem, otoczone lasem. Mieszkania o podwyższonym standardzie, miejsca parkingowe, zadaszenia dla rowerów, plac zabaw dla dzieci.
Jestem już jakiś czas po odbiorach technicznych w inwestycji Nowy Park na Białołęce. Poza małymi rzeczami wynikającymi z niedokładności robotników, wszystko wypadło dobrze. Osoba od odbiorów technicznych powiedział, że na tle innych osiedli na Białołęce inwestycja wypada naprawdę dobrze.
Ja mieszkam w trójmieście. Właśnie planujemy zakup większego mieszkania. Chcemy przenieść się do Gdyni, gdyż tam właśnie pracujemy. Niedługo nasza córeczka pójdzie do przedszkola i chcemy by było to blisko naszego nowego domu.
Ja mam dobre doświadczenia z deweloperem Kasinski Investment bo sam kupowałem od niego nowe mieszkanie na Turystycznej i jestem bardzo zadowolony. Przy odbiorze nie było żadnych problemów, mieszkanie solidnie wykończone, żadnych uwag przy odbiorze. Przyejmny kontakt z obsługą klienta, potrafili znaleźć idealne mieszkanie dla mnie, według kryteriów, które podałem. Spełnili wszystkie moje oczekiwania. Polecam każdemu, kto chce być spokojny o swoje M, kupione u sprawdzonego dewelopera
Witam,
w styczniu odbieram mieszkanie kupione od dewelopera - sporządzony zostanie finalny akt własności i przeniesienie praw.
Przy podpisaniu umowy sporządzony był tylko akt wstępny - koszt 690 zł który został pokryty prze zemnie .
Kto ponosi koszta sporządzenia finalnego aktu notarialnego oraz wszystkich opłat z tym związanych u notariusz? Czy zapis regulujący tą kwestie powinien znajdować się w umowie wstępnej (akt wstępny)?
Jeżeli jest to podział pół na pół proszę o podanie konkretnych przepisów/paragrafów które to określają.
Zobaczcie jak fajnie też się buduje np. na Ochocie. Ja uważam że to miejsce w którym spokojnie można zamieszkać. Wygląda to naprawdę dobrze….No a to taka dzielnica w której chyba wielu z nas chciałoby zamieszkac.
ja sie doczekałam swojego mieszkania - kupiłam w Kielcach na osiedlu na górnej. bardzo fajnie zaaranżowane osiedle, dobrze zorganizowane. i fajna jest to okolica - blisko i spokojnie!
Bardzo dobra współpraca jest z deweloperem gryf ze szczecina. Doświadczony deweloper, który pomaga klientom zrealizować ich marzenia o własnym lokum. Mogę ich pochwalić nie tylko za kolejną udaną inwestycję, ale również za bardzo dobrą jakość współpracy, również po podpisaniu umowy
Dużo znajomych osób kupuje teraz w okolicach Warszawy, Ożarów Mazowiecki cieszy się powodzeniem. Na pewno kupując mieszkanie to lepiej wybrać kogoś z doświadczeniem, ja dobre opinie słyszałem o home premium
Moim zdaniem najlepsi deweloparzy w katowicach są z firmy Franciszkanskie.pl - gdzie znajdziecie naprawdę jakościowego dewelopera, który buduje przepiękne osiedla. Warto zaznajomić się z ich ofertą, bo jest kozacka!
mnie się tylko podobają nowe mieszkania... Teraz mam ochote na dom na Wilanowie od dewelopera pantera invest Jak dla mnie najlepsze i najbardziej konkretne miejscówki własnie ma ten deweloper.
feruskon pisze:Dużo znajomych osób kupuje teraz w okolicach Warszawy, Ożarów Mazowiecki cieszy się powodzeniem. Na pewno kupując mieszkanie to lepiej wybrać kogoś z doświadczeniem, ja dobre opinie słyszałem o home premium
też ich mogę polecić, budują bardzo dobrze z dbałością o jakość, z tego co słyszałem są terminowi, ludzie chwalą
Buduje się naprawdę wiele inwestycji fajnych. Nie bez znaczenia jest jednak renoma i doświadczenie dewelopera, bo rzutuje na całość współpracy. W tym przypadku firmę APM Development mogę szczerze polecić z autopsji