Elektryczne szczoteczki do zębów
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Elektryczne szczoteczki do zębów
Elektryczne są najlepsze. U mnie wszyscy takie mamy 
-
Metaliczna
- Początkujący

U mnie w rodzinie również przeszliśmy na lepsze szczoteczki, a konkretnie na szczoteczki soniczne. Już coś w domu przebąkują, by im poszukać irygator do zębów. Przejrzałam więc dziś w sklepie stomatologicznym ranking irygatorów do zębów. Chwała obsłudze sklepu za to przygotowanie. Mnie to bardzo pomogło. Od razu sprawdziłam u nich ceny i muszę przyznać, że mają ceny konkurencyjne. A oferta jest naprawdę spora.
Tylko elektryczne szczoteczki! manualną i elektryczną szorujemy, a tu dodatkowo ona jeszcze pracuje więc nie ma co nawet porównywać ze zwykłą manualnąRedakcja pisze:Elektryczne szczoteczki do zębów nie są rynkową nowością, ale ich producenci wciąż udoskonalają swoje produkty i dodają Elektryczne szczoteczki do zębów >>
tak to doskonała opcjaTomasz_Brzeczkowski pisze:Czy myją zęby w trudno dostępnych miejscach?george25 pisze:Wybierając elektryczną szczoteczkę do zębów kierowałem się kosztami eksploatacji, wybrałem jedne z tańszych końcówek i dobrałem do nich szczoteczkę.
Dostałem w prezencie szczoteczkę soniczną PHILIPS Sonicare ProtectiveClean HX6801/04
za 299 zł . Wcześniej miałem taką za około 100 zł na baterie , różnica kolosalna nie spodziewałem się aż takiej . Prywatnie jak szczoteczka to tylko soniczna !
za 299 zł . Wcześniej miałem taką za około 100 zł na baterie , różnica kolosalna nie spodziewałem się aż takiej . Prywatnie jak szczoteczka to tylko soniczna !
Ja przez długi czas korzystałem ze zwykłej szczoteczki, dopóki nie odwiedziłem z córką naszego lekarza ortodonty. Dopiero on powiedział nam, jak dużo lepsze są elektryczne szczoteczki. Od tego czasu korzystamy tylko takich, moja córka najbardziej lubi szczoteczki, które poza tym, że myją zęby to jeszcze grają melodyjkę. Przynajmniej nie ma problemu z zachęceniem jej do dbania o zęby
-
MariuszMarcz
- Zainteresowany

Też zdecydowałem się na elektryczną i to była mega dobra decyzja

A ja mam bambusową
Wczoraj zakupiłem 
Jak dla mnie przede wszystkim liczy się fachowa opieka oraz delikatnosć. To podstawy, o których po prostu trzeba pamiętać, inaczej nie bedzie zachowany komfort. Ja osobiście polecam w Warszawie przychodnię MCS, kompleksowe usługi, normalne ceny, pełna pomoc dla wszystkich pacjentów, z różnymi problemami
-
martita505
- Zainteresowany

Lepsza elektryczna czy soniczna?
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Szczoteczka - OralB, modele z ruchem pulsacyjnym i czujnikiem nacisku. Pasta - rzecz drugorzędna, fajnie doczyszcza np Parodontax, lubię tez firmę Splat, niektóre osoby chwalą Białą Perłę... Byle nie takie „dla palaczy” bo zazwyczaj są za bardzo ścierne 
Co do wybielania to najlepiej jest moim zdaniem wybrać się jednak na wybielanie do stomatologa.,
Polecam tę klinikę w Gdańsku. Wybielalam tam zęby i jestem bardzo zadowolona.
Co do wybielania to najlepiej jest moim zdaniem wybrać się jednak na wybielanie do stomatologa.,
Polecam tę klinikę w Gdańsku. Wybielalam tam zęby i jestem bardzo zadowolona.
A gdzie chodzisz do dentysty? Bo mnie ostatnio zainteresował gabinet Lubińska Stomatologia Ortodoncja, szukam kogos, kto wyprostuje moje zęby. A słsyzałam że oni mają mnóstwo pozytywnych opinii, ludzie ich chwalą, zwłaszcza w temacie ortodoncji.