Wiata garażowa to dobre rozwiązanie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wiata garażowa to dobre rozwiązanie?
też jestem zdania, że lepszy jest garaż niż wiata. Szczególnie zimą wtedy odpada problem skrobania szyb 
dokładnie, poza tym normalny garaż jest o tyle wygodny, że można w nim trzymać wszystkie części do samochodu, opony itp.
a ja uważam, że wiata jest lepsza, ponieważ jest o wiele tańsza. Do tego nie jest potzrebne pozwolenie na budowę i można postawić ja w każdej chwili. My zamawialiśmy z firmy http://drewnohurt.com.pl/ i jesteśmy mega zadowoleni. 
jak najbardziej jest to dobre rozwiązanie, sam posiadam wiatę garażową i polecam
Jeśli wiata ma nie być taka duża , dobrze jest zastanowić się nad kupieniem już gotowej wiaty. Jest wielu producentów którzy oferują takie konstrukcje. Dzięki temu mozna jedynie poskładać ją na miejscu co nie powinno zająć więcej niż kilka godzin. Biorąc pod uwagę czas oraz robociznę cena takiej wiaty moze się okazać wręcz bardziej opłacalna.
Ze swojej strony polecam kontakt z firmą Tioman. Jest to spory producent wiat przystankowych. Napiszcie do nich na czym Wam zależy oraz powinni przedstawić Wam wycenę. Transport jest możliwy na cała Polskę.
Ze swojej strony polecam kontakt z firmą Tioman. Jest to spory producent wiat przystankowych. Napiszcie do nich na czym Wam zależy oraz powinni przedstawić Wam wycenę. Transport jest możliwy na cała Polskę.
http://www.forumbudowlane.pl/
Jako producent wiat garażowych z wieloletnim doświadczeniem, doskonale wiemy, jak wiele korzyści niesie ze sobą taka inwestycja.
Z doświadczenia wiemy, że klienci, którzy zdecydowali się na wiatę, często zastanawiają się, jak wcześniej mogli się bez niej obejść. Jeśli cenisz komfort, bezpieczeństwo i trwałość – to inwestycja, która naprawdę się opłaca.