Jeżeli jesteś nowy przywitaj się TUTAJ
-
Piotreccccck
- Początkujący

Nowy
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam . Szukam pomocy tzw fachowców bo wbrew temu co niektórzy twierdzą , mamy i to nie byle jakich. Mam nadzieję że tu uzyskam pomoc ponieważ szukanie i czytanie jakże różniących się od siebie opinii na poszczególny temat ....dramat. Więc do rzeczy , zamierzam na poważnie zabrać się za malowanie aerografem . Na początek ścian . Może z czasem karoserie co jest moim marzeniem ale zobaczymy . I tu pojawia się moje pytanie odnośnie kompresorów bo nie do końca mam pojęcie ? Jego pojemność przekłada się na ilość wykonanej pracy? Chodzi mi o to czy da się pomalować ścianę bez oczekiwania aż agregat napompuje nam powietrze spowrotem ? Na czym to polega ? Będę wdzięczny za pomoc
Re: Jeżeli jesteś nowy przywitaj się TUTAJ
Witam wszystkich! Powoli zbieram się do samodzielnego urządzenia mieszkania (kupiłem w stanie deweloperskim). Mam nadzieję, że uzyskam tutaj potrzebne dla mnie informacje.
Witam wszystkich serdecznie 
Cześć, z tej strony Maciek. Lubię trochę samemu pomajsterkować a przy tym jak wiadomo warto wymieniać cenne informacje. Mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedzi na pytania ale i sam czasem komuś pomogę.
-
Seiko Honda
- Początkujący

Czesc, mam na imię Michał, jeszcze przed 30stka
Jestem biedny, ale będę intensywnie przeglądał forum i jak nadazy się okazja to kupię może kiedyś działkę i wybuduje coś małego, zamiast kredytu na mieszkanie w bloku
Jestem biedny, ale będę intensywnie przeglądał forum i jak nadazy się okazja to kupię może kiedyś działkę i wybuduje coś małego, zamiast kredytu na mieszkanie w bloku
Dołączam dziś do grona budujących dom
Pozdrawiam . Urszula
Cześć, stan surowy domu powoli dobiega końca, czas przygotować się do dalszych prac. Zaufana ekipa murarzy schodzi z budowy, przy dalszych pracach zdaje się więc na Waszą pomoc 
-
andrzejko17
- Początkujący

Witam wszystkich serdecznie 
Witam wszystkich z pewnym małym opóźnieniem 
Cześć wszystkim,
Jestem amatorem budownictwa, od niedawna stawiam pierwsze kroki w tematach budowlanych, główie interesuje mnie budownictwo z drewna. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Jestem amatorem budownictwa, od niedawna stawiam pierwsze kroki w tematach budowlanych, główie interesuje mnie budownictwo z drewna. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Administrator pisze:Witamy wszystkich nowych użytkowników Forum Budowlanego! Temat ten został stworzony specjalnie po to aby każdy mógł przywitać się z innymi użytkownikami odwiedzającymi nasze forum.
My oczywiście witamy wszystkich serdeczniei zapraszamy do dyskusji.
Witam.
Będę zaczynał budowę domu jednorodzinnego i pewnie będę zadawł dużo pytań (mądrych i pewnie tych mniej rozgarniętych) :
Będę zaczynał budowę domu jednorodzinnego i pewnie będę zadawł dużo pytań (mądrych i pewnie tych mniej rozgarniętych) :
Witam,
Reprezentuje firmę SOLARIKA z Poznania zajmującą się instalacjami fotowoltaicznymi.
Pragnę podzielić się swoją wiedzą na ten temat.
Obiecuje nie spamować i nie reklamować zaproszę tylko tutaj na naszą stronę jakby ktoś chciał dowiedzieć się więcej https://www.solarika.pl
Reprezentuje firmę SOLARIKA z Poznania zajmującą się instalacjami fotowoltaicznymi.
Pragnę podzielić się swoją wiedzą na ten temat.
Obiecuje nie spamować i nie reklamować zaproszę tylko tutaj na naszą stronę jakby ktoś chciał dowiedzieć się więcej https://www.solarika.pl