Praca dodatkowa
-
Andzejoxmixx
- Początkujący

Re: Praca dodatkowa
Marketing internetowy, możesz np. optymalizować sklep. Im lepsze wyniki, tym lepsza wypłata 
Zawsze można też zająć się projektowaniem sklepów internetowych - sami zobaczcie, że może to byc naprawdę dobry patent na biznes
możliwości pracy przez internet jest sporo. Tylko trzeba dobrze poszukać i znaleźć coś odpowiedniego i nie dać się oszukać.
Ja chciałbym bardzo podjąć sie pracy dodatkowej, zacząć robic dodatkowe kursy i szkolenia oraz zdobyc certyfikat ux
a wy jakiej pracy dodatkowej szukacie i co zamierzacie ?
-
Mirek Sołtysik
- Początkujący

Ja na razie niczego nie szukam. Ale słyszałam, że poszukiwani są freelancerzy, jeśli chodzi o tworzenie grafik itp.
-
nowoczesny
- Początkujący

Faktycznie coraz więcej można spotkać freelancerów i ja jestem zdania, że jak najbardziej na pewno warto jest się taką pracą zainteresować.
Prawda jest taka, że kształcić się trzeba i zdobywać certyfikaty. Co do UX to szczerze mówiąc nie każdy chyba jest geniuszem, tak mi się wydaje. Niech każdy się kształci w tym czym jest po prostu dobry
Ja to się zastanawiam nad szkoleniem inzynieria bhp.
Jeżeli chodzi o mnie, to w trakcie poszukiwania pracy skorzystałem z popularnego portalu pracy, na którym znalazłem najróżniejsze oferty pracy. Wystarczy, że wybierzcie województwo oraz interesującą Was kategorie pracy.
Ja na początku pandemii myślałam ze właśnie jestem taka osoba która bardzo potrzebuje jeździć do pracy właśnie ze względu na kontakt z ludźmi, ale teraz już widzę ze jest mi bardzo fajnie w home office. Gdzieś przeczytałam ze to jest tak, że niektórzy ludzie przed pandemia zaspokajali swoje potrzeby kontaktów z ludźmi przy pomocy rozmów przy ekspresie do kawy w pracy, a jak się zaczęła pandemia to nagle się zmieniła sytuacja i trzeba mieć te bliskie mocne kontakty i z nimi spędzać czas bardziej 
I dla mnie to dokładnie tak zadziałało : )
I dla mnie to dokładnie tak zadziałało : )
http://www.forumbudowlane.pl/
Wszystko też zależy od branży. Bo nie wszystko da się zrobić zdalnie. Niektóre spokojnie można ogarniać w kapciach na sofie, w dresie. A niektóre to jednak wymagają dojazdu i normalnej harówki. Ja nawet jadę na kilka miesięcy do DE do pracy na magazyn, zależnie od kontraktu w Mondi. A potem powrót do kraju, trochę posiedzę i znowu jadę. Da się też tak. Zdalnie na wózku nie da sie jeździć
jeszcze.
Czy zdajecie sobie sprawę z tego jak duże możliwości dają obecnie social media?
W dzisiejszych czasach wszystko jest związane z branżą IT w taki czy inny sposób, a wiele firm nie potrafi znaleźć lub wybrać dobrych ludzi do swoich projektów, dlatego polecam wejść na stronę znoydzem.com. To bardzo fajna firma, która pełni rolę łącznika między pracownikiem a firmą. Każdy może znaleźć tu to, czego potrzebuje.
W dzisiejszych czasach praca dodatkowa staje się coraz bardziej popularna!